Carmen Pritson-Tamme 3 raamatusoovitust edukale naisele

Copy
Carmen Pritson.
Carmen Pritson. Foto: Terje Talts

Carmen Pritson-Tamme on life coach, kes on võtnud enda eesmärgiks olla teejuhiks ning õpetada inimesi julgemalt unistama ja võimsamalt tegutsema. Carmen astub üles ka 1. oktoobril Kumus toimuval suurseminaril «Naised». Siit leiad kolm raamatusoovitust edukale naisele.

1. «Mõtlemist muutes rikkaks. Naistele» Sharon Lechter

Raamatut «Mõtlemist muutes rikkaks» on müüdud üle 70 miljoni eksemplari ja seda on peetud üheks säravamaks allikaks mõtlemise jõust oma elu muutmisel, kuid oma ajastule kohaselt põhineb see enamjaolt mehelikel näidetel. Sellel ja mitmel teisel põhjusel otsustas Sharon Lechter, kes on tunnustatud mentor ja mitmete bestsellerite autor, sealhulgas kaasautor «Rikas isa, vaene isa» ja «Kolm sammu kullani» raamatutele, anda välja koos Napoleon Hilli fondiga samasisulise raamatu naistele – «Mõtlemist muutes rikkaks. Naistele».

2. «Esmalt küsi MIKS. Kuidas edukad inimesed ennast ja teisi tegudele innustavad» Simon Sinek

Raamat «Esmalt küsi «miks?»» paneb mõtlema, kas sina tead oma «miksi»? Seda eesmärki või põhjust, mis inspireerib sind andma maksimumi sellesse, mida sa teed?

Kujuta ette elu, kus igal hommikul ärgates oled sa maksimaalselt inspireeritud ja täis indu minemaks tööle, võtmaks ette uusi projekte, loomaks suhteid, juhtimaks oma elu ja inspireerimaks teisi.

Miks paljud inimesed teevad sarnaseid valikuid, valivad mingeid kindlaid tooteid või brände? Miks osad inimesed ja organisatsioonid on teistest leidlikumad, uuenduslikumad ja edukamad ja miks nad suudavad oma edu üha uuesti ja uuesti korrata? Sest äris ja elus ei loe see, mida sa teed, vaid see, miks sa seda teed.

On midagi, mis on ühine nii Steve Jobsil, vendadel Wrightidel kui ka Martin Luther Kingil - nad küsisid esmalt «miks?».

3. «Sinu keha räägib sinuga» Debbie Shapiro

Sinu keha peegeldab su mõtteid ja tundeid. Kui oskad kuulata keha sõnumeid, võid ära hoida ja leevendada füüsilisi vaevusi, vabanedes ühtaegu lahendamata probleemidest, kivistunud mõttemustritest, alateadvusse kuhjunud hingehaavadest.

Seda raamatut lugedes mõistad, kuidas meeleseisund mõjutab füüsist; iga tunne ja mõte on seotud teatava kehaosa ja haigusega; lahendamata probleemid kahjustavad tervist; kasutada oma vaimu- ja südamejõudu, et tervendada keha loova visualisatsiooni, lõdvestuse ja meditatsiooni abil; teadlik hingamine, liikumine ja täiendravi aitavad tervenemisele kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles