Apollo raamatukauplus avas esimese väljamüügipoe

Copy
Apollo Outlet.
Apollo Outlet. Foto: Apollo

Eesti suurim raamatukauplus Apollo avas Mustamäe keskuses oma esimese  odavmüügipoe.

«Apollo Outlet on meil juba aastaid meeles mõlkunud ning nüüd tekkis soodne hetk see teoks teha. Enam kui 100 ruutmeetrisel pinnal pakume ainult soodushinnaga raamatuid, lauamänge, filme, kinketooteid ja mänguasju», kommenteeris Apollo tegevjuht Eha Pank. «Raamatute valikust leiab nii vanu hitte kui ka uuemaid teoseid, mille hinnad algavad paarist eurost», lisas Pank.

Apollo uues väljamüügipoes on üle kahe tuhande soodushinnaga raamatu, palju erinevaid lauamänge, sadu mänguasju, DVD-sid ja CD-sid. Lisaks laiale tootevalikule on kaupluses pööratud tähelepanu moodsale ja mugavale ostukeskkonale. «Apollo kauplused on tuntud moodsa disaini poolest ning outlet-kaupluse puhul ei ole me latti alla lasknud. Outlet-kauplust on raamatusõbrad meilt juba ammu oodanud ning usun, et see võetakse väga hästi vastu», kommenteeris Apollo tegevjuht Eha Pank. «Eestis ilmub aastas pea 4000 uut raamatut ja tihti jäävad mõned head raamatud teiste varju, mistõttu nad kaovad ka kaupluse tavasortimendist. Loodame, et outlet-kauplusest leiavad need raamatud nüüd tee raamatusõprade kodudesse», lisas Pank.

Apollo Outlet kauplus asub Mustamäe keskuses olemasoleva Apollo raamatupoe kõrval. «Apollo raamatukaupluse laienemine oli Mustamäe Keskuses ammu kokku lepitud. Kui kuulsime ideest, et selle võiks lahendada uue formaadi – outleti näol, siis teadsime, et Apollo tiim suudab sellest teha kaupluse, mis saab kindlasti omaette põhjuseks, miks Mustamäe Keskusesse tulla. Ootasime tulemust suure uudishimuga ja ei pidanud pettuma- lai valik ning ahvatlevad hinnad teevad sellest outletist kiiresti külastajate lemmiku!», kommenteeris Mustamäe Keskuse tegevjuht Evelin Kusman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles