AUTOJUHIST REPORTERIKS ⟩ Allan Muuk värskes raamatus: ühel hetkel hakkasin aru saama, et reporterid, keda autos sõidutasin, olid üsna juhmid

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
TV 3 reporter ja saatejuht Allan Muuk.
TV 3 reporter ja saatejuht Allan Muuk. Foto: TV3

TV 3 reporter ja saatejuht Allan Muuk avaldas raamatu «Mina, reporter», mis on tagasivaade viimasele enam kui 25 aastale Eesti erameedias, kajastades värvikalt eratelevisiooni sündi ja arengut. Loe raamatust katkendit!

Aasta oli siis 1994 ja otsus oli sündinud -  KUKU raadio uks Linnahalli keldrikorrusel sulgus ja taas pääsesin valguse kätte ehk Linnahalli esimesele korrusele. Kõik oli nii uus ja huvitav! Televisioon oli maailm, millega ma polnud kokku puutunud. Täiesti uued töövõtted ja tehniline teostus. Kuigi olin lihtsalt uudistetoimetuse autojuht, siis üksikasjad huvitasid mind ikkagi ja tasapisi tegin kõik vajaliku endale selgeks. Lihtsalt huvi pärast. Uudistetegijad olid toona suhteliselt tundmatud näod, kuid siiski mõne erandiga. Näiteks osteti rahvusringhäälingust üle uudisteankur Sirje. 

Minu elu oli huvitav. Hommikul tuldi toimetusse kokku, arutati läbi päevaplaan, jagati laiali võttekohad. Mina, kui autojuht, võtsin kaasa operaatori ja reporteri ning algaski sõit võttekohta. Näiteks mõnele järjekordsele avamisele või Toompeale. Tuli ette ka pikemaid sõite mööda Eestit. Paraku pidi lugu ikkagi õhtuks valmis olema ja eetrisse jõudma, seega väga pikki sõite polnud võimalik ette võtta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles