Tuhande raamatu otsas istuv Kristiina Ehin: hoopis teine tunne on!

Copy
Kristiina Ehin.
Kristiina Ehin. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Armastatud Eesti luuletaja, proosakirjaniku ja laulja Kristiina Ehini koduaia õunapuu alla potsatas 1000 raamatut. Miks nii?

Luuletaja Kristiina Ehin postitas täna oma Facebooki lehele foto, millel istub ühe suure saadetise otsas. Pildi pealkirjast selgub, et saadetiseks on 1000 raamatut. Nimelt on Kristiina hakanud iseenda kirjastajaks, mis tähendab, et kõik valmis trükitud eksemplarid jõuavad tema kätesse. «Uus tiraaž on valmis! Vanasti, kui kirjastuste kaudu avaldasin, sain tavaliselt 20 raamatut. Hoopis teine tunne on, kui ise kirjastajana potsatab 1000 eksemplari koduaeda õunapuu alla,» seisab postituses.

Kuna mõned eksemplarid on pakendist välja võetud, siis on näha, et raamatute näol on tegemist tema viimase luulekoguga, mis kannab pealkirja «Janu on kõikidel üks».

Signeeritud raamatute saamiseks palub Kristiina kirjutada aadressil kristiina.ehin@gmail.com. Kes Tartus ei ela, neile lubab luuletaja raamatu postiga saata.

«Olge terved ja tugevad! Mul on ka nüüd pakkide sissekandmise jõutrenn teha.» lõpetab ta toreda teadaande.

Uus tiraaž on valmis ???☀️! Vanasti, kui kirjastuste kaudu avaldasin, sain tavaliselt 20 raamatut. Hoopis teine tunne...

Posted by Kristiina Ehin on Friday, October 9, 2020
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles