Eesti ja võru keeles ilmus lasteraamat loomasõprusest

Copy
Kreet Rosin.
Kreet Rosin. Foto: Tanel Ojala

Kreet Rosin-Pindmaa on välja andnud kogupereraamatu «Maximuse muhedad mõtisklused», kus on kõrvuti pandud eesti- ja võrukeelne tekst.

«Maximuse muhedad mõtisklused».
«Maximuse muhedad mõtisklused». Foto: Raamat

Kreet Rosin-Pindmaa on terapeut, harfimängija, muusikalooja, Hiina tervisevõimlemise Qi gong´i treener, mitme raamatu autor (sh «Piirangutest priiks», «Armastuse read», «Mina olen väärtuslik») ja vaimsete praktikate õpetaja, kes aitab tõhusate teraapiameetodite abil inimestel toime tulla elu erinevate õppetundidega.

«Maximuse muhedad mõtisklused» räägib Maximusest, rõõmsameelsest Berni Alpi karjakoerast. Kuigi tema kahe karvase kõrva vahel on sageli mõni krutskiplaan varuks, jagub tal oidu ka elu üle mõtisklemiseks. Ta suhtleb külas elavate sõpradega, kelle hulka kuuluvad naabri-Pitsu, naabri-Pauka, naabri-Nessa ja tema silmarõõm naabri-Alma.

Karjakoer mõtiskleb humoorikal moel erinevatel teemadel: tänulikkusest, loodusega kontaktis olemisest, elurõõmust, sõpruse hoidmisest, vanemate austamisest, elu loomuliku kulgemise usaldamisest, enese väärtustamisest, mediteerimisest ning loomulikult armastusest.

Lugemisrõõmu pakub see raamat nii väikestele kui ka suurtele. Igaüks võib sellest leida peale toredate äratundmiste ka uusi väärtuslikke taipamisi või veidi teistmoodi vaatenurki elule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles