VIDEO Eia Uusi raamatuklubi Raamatujutud alustab uut hooaega

Copy
Eia Uus.
Eia Uus. Foto: Mardo Männimägi

Eesti raamatusõpradele on häid uudiseid. Vahepeal pausil olnud raamatuklubi Raamatujutud alustab uut hooaega.

Raamatujutud toob kokku parimad raamatud ja head inimesed, et veeta kord kuus mõnus õhtupoolik arutledes valitud raamatute ja kuu teema üle. Vahepealsel ajal saab mõtteid jagada Facebooki grupis. Vahet ei ole, kas lugemine on su meelistegevus või sa pole aastaid ühtki raamatut lõpetanud, leiad klubist kindlasti uusi sõpru: olgu nad tegelased teostes või raamatuklubis.

Raamatuklubi aitab talumatu halluse vastu

Foto: Eia Uus

Aeg minna reisile. Kohvrit pakkima ja lennukipiletit ostma ei pea. Sel kuul reisime raamatu kaudu.

Kas sina teadsid, et Graham Greene’i kuulus «Meie mees Havannas» oli kirjanikul algselt plaanitud kui «Meie mees Tallinnas»? Miks Greene meelt muutis, saab teada Mark Kurlansky raamatust «Havanna. Subtroopiline deliirium».

Inpay klientidele ja Apollo klubi liikmetele «Havanna» raamat sel kuul ainult 9.99 (tavahind 21.95) ning Inpay’ga makstes igalt ostult 2 protsenti tagasi.

Et järgmisel klubikohtumisel on külas reisisell ja kirjanik Susan Luitsalu, on kuu raamatu valikus ka nii Eia Uusi kui Luitsalu reisiraamatud, mis kindlasti samuti jutuks tulevad ning mille kohta saad autoritelt küsida kõike.

Kohtumine toimub 9. detsembril, aga pole veel selge, kas Solarise poes või veebi vahendusel. Liitu Raamatujuttude grupiga ja hoia silma peal!

Novembri raamatud:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles