Miks valitseb sinu isiklikus reaalsuses pigem puudus kui küllus? Terapeut selgitab

Copy
Kreet Rosin.
Kreet Rosin. Foto: Erakogu

Terapeut Kreet Rosin-Pindmaa kirjutab raamatus «Külluse ja armastuse sagedus» külluseenergiast ja sellest, kuidas vabastada blokeeringuid, et külluseenergia saaks lugeja isiklikus reaalsuses voolata senisest vabamalt.

«Kõik on energia, mis võngub mingil sagedusel. Sagedusi on mitmeid, nende hulgas külluse sagedus, armastuse sagedus ja puuduse sagedus. Nagu raadio ei saa samaaegselt mängida kaht erinevat kanalit (mis on erinevatel sagedustel), ei saa ka sina puuduse sagedusel olles kogeda külluse sagedusega kaasnevaid õnnistusi. Kui sinu isiklikus reaalsuses valitseb hetkel pigem puudus kui küllus, siis selle üheks põhjuseks on ilmselt see, et oled häälestunud puuduse sagedusele, kus domineerivad hirm, mure, kritiseerimine, ebakindlus ja süütunne,» kirjutab terapeut raamatus.

Avaldame raamatust mõned lihtsad nõuanded, kuidas oma sagedust tõsta.

Joo piisavalt vett

Sinu organismi jaoks piisava hulga vee joomine aitab igapäevaselt organismist väljutada toksiine. Mida puhtam on sinu organism, seda kõrgem on sinu vibratsioon. Joodava vee hulga osas juhindu oma keha tarkusest.

Tegele oma lemmikloomaga

Lemmikloomaga tasub teadlikult aega veeta, sest tema on 100% ajast tingimusteta armastuse sagedusel. Mängi temaga, käi temaga jalutamas, paita teda. Lemmikloom on valmis õpetama sulle tingimusteta armastust, mis mõjub vibratsiooni tõstvalt.

Tegele loominguga

Loominguga saad tegeleda mitmel erineval moel. Näiteks mängi mõnda pilli, laula, joonista, värvi, kujunda kodu või aeda. See aitab aktiveerida seda ajupoolkera, mis tegeleb loomingulisusega, ning seeläbi tõsta sinu vibratsiooni.

Maga piisavalt

Magamine aitab laadida sinu patareisid. Vibratsiooni tõstmiseks on vaja piisaval hulgal energiat. Unepuudus võrdub energiapuudusega.

Kallista kedagi

Kallistamine suurendab oksütotsiini hulka sinu kehas, rahustab närvisüsteemi, alandab stressitaset, tugevdab immuunsüsteemi, toetab südant ning tekitab parema enesetunde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles