Vahur Afanasjev esitleb Pärnus uut raamatut

Copy
Kirjanik Vahur Afanasjev.
Kirjanik Vahur Afanasjev. Foto: Tairo Lutter

20. novembril kell 17.30 toimub Pärnu Keskuse Apollos Vahur Afanasjevi uue raamatu «Õitsengu äärel» esitlus. Autoriga vestleb Kaupo Meiel.

Vahur Afanasjev, «Õitsengu äärel».
Vahur Afanasjev, «Õitsengu äärel». Foto: Raamat

Suvi 2028. Seni ohutuks peetud asteroid ähvardab vähem kui aasta pärast hävitada inimtsivilisatsiooni. Kas meie lõpp on vältimatu? Üleüldises viimsepäevaootuses ei ole vaid üksikud nõus alla andma.

«Serafima ja Bogdani» autori uues romaanis juhivad võidujooksu ajaga planeedi rikkaim lätlanna ning ekstsentriline Lõuna-Aafrika päritolu miljardär. Või jooksevad tegelased võidu üksteisega? Kellegi motiive pole lihtne läbi näha. Korraga on kaalul inimkonna saatus, eesti kunstniku rahvusvaheline edu, teismelise neiu eneseteostus ja esimene armastus, müstikust juudi matemaatiku kadunud käsikiri ja vasakpoolse bosnia filosoofi usaldusväärsus. Tegevus viib Prantsuse Rivierast ja Räniorust Riiga ja Sahara kõrbesse.

Oma mitmetahulises teoses asetab Vahur Afanasjev peegli tsivilisatsiooni silme ette ja küsib: kuidas me siia jõudsime ja mis annab meile jõudu edasi minna? Kui üldse? Võimalik, et suurimad katastroofid toimuvad hoopis inimestes endis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles