GALERII ⟩ Kirjanik Allan Keian esitles meeleoluka peoga põnevusromaani «Instagrami identiteet»

Copy

Maagilisel 11.11.2020 kuupäeval esitles Tallinna vanalinna legendaarses Deja Vu Lounge´s kirjanik Allan Keian täismajale äsja ilmunud raamatut «Instagrami identiteet».

Eesti ilukirjanduses esmakordselt kajastatud teemasid nagu Instagram ja krüptoraha lahkava põnevusromaani esmaesitlus meelitas kohale ka mitmeid tuntud suunamudijad. Glamuurse presentatsiooni laval sai teiste seas sõna ka noor Instagrami kaunitar Anita Sibul, kes ühena teose esimestest lugejatest kiitis nii romaani päevakajalist teemakäsitlust kui hoogsat süžeed.

«Raamat Instagrami identiteet pole kindlasti pelgalt noortele kirjutatud põnevusjutt, vaid märgilise tähtsusega lugemine kõigile, kes soovivad pidevalt muutuvas maailmas paremini hakkama saada,» ütles ta. Küsimusele, mis on värske teose olulisim sõnum, vastas hetkel Eesti kuumem instastaar kindlameelselt: «Identiteet on inimese kalleim vara. Hoia seda ja ära ole nõus isegi miljonite eest müüma!»

Põnevusromaan «Instagrami identiteet» jutustab psühholoogilise loo, kuidas nägus koolipoiss müüb üüratu summa eest enda virtuaalse identiteedi miljonärist voodihaigele, kes hakkab enda elamata jäänud elu noort ja kogenematut influencer’it ära kasutades terroriseerima. Ühes salakavalalt kerkivate summadega kasvavad järjekindlalt halvatud kliendi esitatud nõudmised, mis kogenematu koolipoisi virtuaalsesse kuldpuuri aheldavad ja tema hapra isiksuse järk järgult murravad.

«Sotsiaalmeedia ajastul, mil miljonid inimesed sisuliselt elavad internetis peaks see romaan neile kõigile kohustuslikuks kirjanduseks olema,» rääkis raamatu autor Allan Keian. «Olen esimene Eesti kirjanik, kes julges selle teemakäsitluse täispikaks romaaniks kirjutada,» lisas kuue romaani autor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles