RAAMATUKLUBI Pimedad õhtud on kui lugemiseks loodud

Copy
Foto: Shutterstock

Kuigi Suur Eesti Raamatuklubi tegutseb juba mitu aastakümmet ja liikmeid on ligi 20 000, tuleb vahel ikka ette, et mõni meie ridadega liitunu imestab, miks ta meist varem midagi kuulnud ei olnud. Ei, me ei ole kinnine klubi, ehkki oleme endast võibolla liiga vähe teada andnud. Meie ridadesse teretulnud kõik raamatuhuvilised!

Raamatuid ilmub kogu aeg ja tohutul hulgal. Klubi üks eesmärk on oma liikmete pidev informeerimine erinevate Eesti kirjastuste uudisväljaannetest.

Igas kuus tutvustame põhjalikumalt üht hoolikalt valitud klubiraamatut, millest tõotab kujuneda hittraamat. Novembris on klubiraamatuks Siire Vanaselja imeilus teos «Käsitöökingitused».

Meie teine eesmärk on raamatute jõudmine igasse Eestimaa nurka, ka sinna, kus raamatupoode võibolla ei olegi. Ent ka suure raamatupoe lähedal elades võib juhtuda, et inimesed oma elutempo tõttu ei jõua sinna nii tihti kui sooviksid ning pakutava hulk võtab silme eest kirjuks.

Klubiliikmed on oluliseks pidanud ka meie toredaid ühiseid kultuurireise tasemel giidide ja põnevate programmidega. Kui maailm uuesti avaneb, liigume kindlasti taas kaugematesse sihtkohtadesse, seni aga avastame Eestit.

Kes palju lugeda armastab ja raamatuid soetab, sellele on kindlasti oluline ka see, et klubiliikme jaoks on hinnad alati soodsamad. Suhteliselt uue asjana on lisaks antud kuu pakkumises olevatele raamatutele veebis alaliselt 20% soodsamad kõik kirjastuse Varrak raamatud. Neid on seal ligi 700!

Raamatuklubi liikmed on sageli öelnud, et kuigi ka meie veebis on kõik olemas ja hästi leitav, on siiski tore saada iga kuu alguses oma postkasti ajakiri, kus leidub veidi lisalugemist. Samuti peetakse usaldusväärseks meie tehtud eelvalikut.

Liitu meiega www.serk.ee, seal saad endale liitumise puhul ka kingiraamatu valida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles