Numeroloog Timo Reinpal ennustab: 2021. aasta tuleb üllatusterohke – täna pukis, homme poris!

Copy
2021 on täis ootamatusi ja üllatusi.
2021 on täis ootamatusi ja üllatusi. Foto: Shutterstock

Äsja ilmus numeroloog Timo Reinpalilt numeroloogia käsiraamat «Numeroloogiline mandala. Numbrite mõjud meie igapäevases elus».

«2021. aasta toob meie ellu liikumist, rahutust, emotsionaalsust ja vajadust muuta oma elus midagi uueks, raputada endalt 2020. aasta staatilisus ning hakata vaatama elule uue, särava pilguga,» kirjutab oma raamatus üle 30 aasta numeroloogiaga tegelenud Timo Reinpal.

2021 tõotab tulla uudishimulik, aktiivne, suhtlemisaldis, edasipürgiv ja kaubanduslik. «Numeroloogia järgi on 2021 kosmiline aasta nr 5. See aasta muudab inimesed enam rahutuks ja närviliseks kui ükskõik milline muu aasta. Väga kõikuv, täis ootamatusi ja üllatusi. Täna pukis, homme poris!» kommenteerib Timo Reinpal aasta jõujooni.

«2021 on soodus aeg millegi muutmiseks, teiseks tegemiseks, kuid päris uue asja alustamiseks siiski mitte kõige jõulisem. Pigem jätkub juba alustatu muutmine ja areng teise nurga alt. Järgmine aasta võib olla väga hüplik ja kõikuv, kuid see eest dünaamiline ja energiarikas,» saab lugeda raamatust «Numeroloogiline mandala».

Numbrid on meie igapäevaelus väga olulisel kohal. Nad ilmutavad ennast kõikjal meie ümber: sünnidaatumites, aastates, kõnes, muusikas, värvides, jne. Kõike võib vaadelda läbi lihtsate matemaatiliste tehete.

Raamat «Numeroloogiline mandala» erineb teistest Eestis ilmunud numeroloogiaalastest teostest, sest siin käsitletakse numbrite omavahelisi mõjutusi seotud mandalana.

Timo Reinpal, «Numeroloogiline mandala».
Timo Reinpal, «Numeroloogiline mandala». Foto: Raamat

Läbi numeroloogilise mandala süsteemi on võimalik lähemalt tutvuda endas peituvate annetega, võimetega ja põhjusega, miks sünniti siia ilma, mida tegema ja kus on parimad moodused enese edukaks realiseerimiseks.

Numeroloogia aitab meil mõista, kus asuvad meie nõrkused ning kus tõusevad esile tugevused. Seda teades õpime ennast paremini tundma ja saame oma elu edukamalt elada.

Saades sündides kaasa teatud numbrilise sünnidaatumi jada, mis väljendab isiku jaoks olulist informatsiooni, on hea, kui mõistetakse selle tähendust.

Numeroloogiline mandala annab meile võtme meie olemuse ja käitumise mõistmiseks. Selle raamatu abil on igaühel võimalik koostada endale oma isiklik numeroloogiline horoskoop.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles