PILDID ⟩ Rocca al Mares avati esimene omanäoline Apollo raamatupood

Copy

Täna avati Rocca al Mare keskuses kõige värskem ja omanäolisema välifassaadiga Apollo raamatupood. Esmapilgul staatilisena tunduvad ekraanid peegeldavad hoopis liikuvat inimest. Üha enam laienevast valikust leiab erinevates keeltes endale sobiva raamatu, samuti on valikus huvitavaid lauamänge, kooli- ja kontorikaupu, aga ka vinüülplaate ning muid elustiili tooteid.

Loomulikult on kaupluse peamiseks fookuseks raamatud. «Meie uue kaupluse ligi 700 m² müügipinnal on suur osa kaupluse seina-, aga ka põrandapinnast raamaturiiulitega kaetud ning peamiselt leiab loomulikult eestikeelset kirjandust. Samuti on hea valik inglise- ja venekeelseid raamatuid,» kommenteerib uut poodi Apollo kaupluste tegevjuht Eha Pank. «Eestikeelsetest raamatutes on meil väga hea valik käsi-, teabe-, ilu-, ja lasteraamatuid.»

Lisaks tuleb Rocca al Mare keskuse kauplusesse senistest poodidest suurim kinketoodete ala. «See osakond on täis üllatusi. Eelistame pigem kohalikke Eesti disainerite tooteid nagu ehteid, kotte, kosmeetikat, helkureid, teesid ja mett, ruumilõhnastajaid ja küünlaid.  Kusjuures viimastest on eriti populaarsed hetkel pulber- ja puuderküünlad. Loomulikult on valikus ka praegusele ajale omased korduvkasutatavad maskid,» lisas Pank.

«Uus raamatukauplus saab olema Haabersti inimestele mõnus ajaveetmise koht, kus saab aja maha võtta ning uudiskirjanduse ja meelelahutustoodetega tutvuda. Koostöös teiste Apollo grupi ettevõtetega saavutatakse terviklik sünergia, mis on kaubandusmaastikul tugev valuuta,» kommenteeris uue raamatupoe avamist Rocca al Mare kaubanduskeskuse juht Kristjan Maaroos.

Peagi lisandub raamatupoe kõrvale ka kohvik.

Aastas külastatakse Rocca al Mare kaubanduskeskust üle 5,5 miljoni korra. Kaubanduskeskuse üldpind on 74 600 ruutmeetrit. Keskusel on Eestis ainulaadne värvi- ja teemapõhine kaupluste paigutus, mis aitab klientidel kaupu ja teenuseid kiiresti leida. Kõik külastajad saavad kasutada tasuta garderoobi, autoga tulijaid ootab üle 1250 parklakoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles