OSALE VEEBIS Raamatuklubi Raamatujutud kohtumine toimub detsembris virtuaalselt

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Eia Uus.
Eia Uus. Foto: Mardo Männimägi

Kolmapäeval, 9. detsembril toimub kirjanik Eia Uusi juhtimisel raamatuklubi Raamatujutud virtuaalne kohtumine. Kell 18 algab Apollo raamatuportaalis ülekanne ja sellele järgneb klubiliste arutelu Zoomis.

Kell 18 algavas ülekandes vestleb Eia Uus külalise Susan Luitsaluga, kellel on sel aastal ilmunud suisa kaks raamatut ning keda pärjati ka tiitliga Aasta kirjanik 2020. 

Pärast ülekande lõppu saavad soovijad kolida ümber Zoomi keskkonda, kus toimub koroonakriisi tõttu virtuaalne klubikohtumine. 

Kuidas liituda?

Kui sa pole varem Zoomi kasutanud, siis ära pelga, see on lihtsam kui tundub. Kliki siia või kasuta Zoomi rakendust. Meeting ID on: 861 2549 8040, parool on: KZ9TUT.

Proovi olla saidil vähemalt 5 minutit enne algust, siis ei sega sa oma kohalejõudmisega teisi ning saad rahulikult oma mikrofoni ja kaamera ära testida.

Kuna eesmärgiks on luua sellist meeleolu, nagu on tavaliselt Apollos klubiõhtutel, siis palun kasuta oma päris (ees)nime ja lülita ka video sisse, aga alustuseks audio välja, et sinu koduhääled jutu vahele ei segaks. Heli lülita sisse siis, kui soovid midagi küsida või loetu kohta arvamust avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles