Rain Resmeldt Uusen esitleb hingeraamatut elumuutvast reisist Indiasse

Copy
Rain Uusen
Rain Uusen Foto: Digitark

20. detsembril kell 20 toimub Kino Artises Rain Resmeldt Uuseni raamatu «Ma väärin end» esmaesitlus. Raamatu esitluse meeleolu, sisukust ja emotsioone aitavad kütta ajakirjanik, Podcast «Ussikeeled» saatejuht Manona Paris ning kittarist, muusik, «tundmatuks hurmuriks» tituleeritud tulevane rokkar Andreas Pall, kelle sahtlis on ootevalmis ka hulga head originaalmuusikat. Muidugi astub üles ka Gloria Shitage isiklikult!

Millest räägib kohe ilmuv raamat «Ma väärin end»? See on argiseiklus, mis viib sind uurimisretkele hingekraatritesse. Muidugi on see ka reisiraamat, mis joonistab pilte minu hetkedest vastuolulises Indias. Samas on see lugu armastusest ja otsimisest, leidmisest ning kaotusvalust, mida on tundnud iga inimene. Raamatu allhoovustes voogavad ühiskondlikud nõudmised, üle pea voolavad ootused ja väljast ning seest peale suruvad takistused, mis sunnivad küsima - aga mina?

«Ma väärin end» on Rain Resmeldt Uuseni hingeraamat elumuutvast reisist Indiasse.

Raamatu esimeses osas viib autor su koos endaga 314. päeva kestnud rännakule ja kohtumistele, millest välja kasvas aga hoopis midagi suuremat kui lihtsalt planeeritud puhkusereis enne juubelit.

Ajakirjanikuks, andragoogiks, sotsiaaltöötajaks ja programmeerijaks ülikoolis õppida üritanud elunautleja Rain Resmeldt Uusen, kellega erinevad inimesed on kokku puutunud reisiajakirjaniku, toimetaja, turundusjuhi, massööri, fotograafi või kodukoka rollis, valmistub poliiti­lisest meediatööst läbipõlenuna oma neljakümnendaks juubeliks ja otsustab teha endale selle tähistamiseks ja oma keskeakriisi-mõtetest vabanemiseks suure kingituse – puhata ringreisil Indiasse ja vedeleda Goa rannaliival mediteerides.

Teistele alati särava ja tegusana, vahel ka ülbe ja otsekohesena tunduva geimehe sees on vastuolud jõudmas plahvatuseni ning puhkus Araabia mere ääres tundub nagu parim plaan endas selguse majja löömiseks. Sellest reisist ja kohtumi­sest saab alguse aga midagi oluliselt suuremat ... 

Uuri raamatu kohta lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles