Veiko Tammjärv esitleb graafilist romaani «Hukkunud alpinisti hotell»

Copy
Veiko Tammjärv.
Veiko Tammjärv. Foto: Tairo Lutter

11. detsembril kell 19 toimub Tartus, kultuuriklubis Salong üritustesarjas Õhtud eesti ulmega Veiko Tammjärve graafilise romaani «Hukkunud alpinisti hotell» esitlus. Maskid kohustuslikud!

Veiko Tammjärve graafiline romaan «Hukkunud alpinisti hotell».
Veiko Tammjärve graafiline romaan «Hukkunud alpinisti hotell». Foto: Raamat

Teos on graafiline romaan, mille aluseks on vendade Strugatskite teos «Hukkunud alpinisti hotell» ning selle põhjal Tallinnfilmi stuudios 1979. aastal valminud film. Koomiksina pakub see lugu filmi- ja kirjandushuvilistele värsket elamust ja uusi põnevaid vaatenurki.

Lugu räägib inspektor Peter Glebskyst, kes saabub väljakutse peale väikesesse Hukkunud Alpinisti hotelli Alpides. Kohapeal selgub, et tegu oli valehäirega, kuid ta otsustab ööseks hotelli jääda. Seejärel algavad salapärased juhtumid ja üks külalistest leitakse mõrvatuna. Kahtlusalustega hakkavad samuti toimuma ulmelised lood. Nad surevad ja ärkavad uuesti ellu, võtavad vajadusel teiste tegelaste kuju ja mõned külalised väidavad end olevat tulnukad või robotid. Selles segaduses püüab inspektor Glebsky jääda truuks oma töökohustustele ja langetada olulisi otsuseid. Kaalul on mõistatuslike külaliste hukk või pääsemine.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles