RAAMATUJUTUD ⟩ Vestlevad kirjanikud Eia Uus ja Susan Luitsalu: kuidas katkuajal rännata nii, et see oleks kõigile ohutu?

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy

9. detsembril kell 18 toimub raamatuklubi Raamatujutud virtuaalne kohtumine, mida saab jälgida Apollo raamatuportaalis. Eia Uus jutustab seekordse külalise Susan Luitsaluga, kellel on sel aastal ilmunud suisa kaks raamatut ning keda pärjati ka tiitliga Aasta kirjanik 2020. Pärast ülekannet järgneb klubiliste arutelu Zoomis.

Raamatuklubi aitab talumatu halluse vastu

Vaatamata koroonakriisile on aeg minna reisile. Kohvrit pakkima ja lennukipiletit ostma ei pea. Sel kuul reisime raamatu kaudu.

Kas sina teadsid, et Graham Greene’i kuulus «Meie mees Havannas» oli kirjanikul algselt plaanitud kui «Meie mees Tallinnas»? Miks Greene meelt muutis, saab teada Mark Kurlansky raamatust «Havanna. Subtroopiline deliirium». Klubikohtumisel on külas reisisell ja kirjanik Susan Luitsalu, mistõttu on kuu raamatu valikus ka nii Eia Uusi kui Luitsalu reisiraamatud.

Novembri klubiraamatud on Mark Kurlansky «Havanna. Subtroopiline deliirium»; Eia Uusi «Minu Prantsusmaa. Elu nagu sirelivein» ning Susan Luitsalu «Minu maailm».

Pärast ülekande lõppu saavad soovijad kolida ümber Zoomi keskkonda, kus toimub virtuaalne klubikohtumine. 

Kuidas liituda?

Kui sa pole varem Zoomi kasutanud, siis ära pelga, see on lihtsam kui tundub. Kliki siia või kasuta Zoomi rakendust. Meeting ID on: 861 2549 8040, parool on: KZ9TUT.

Proovi olla saidil vähemalt 5 minutit enne algust, siis ei sega sa oma kohalejõudmisega teisi ning saad rahulikult oma mikrofoni ja kaamera ära testida.

Kuna eesmärgiks on luua sellist meeleolu, nagu on tavaliselt Apollos klubiõhtutel, siis palun kasuta oma päris (ees)nime ja lülita ka video sisse, aga alustuseks audio välja, et sinu koduhääled jutu vahele ei segaks. Heli lülita sisse siis, kui soovid midagi küsida või loetu kohta arvamust avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles