TALV RAAMATUGA ⟩ Pikal koolivaheajal saavad lapsed osa võtta lahedast lugemisprogrammist

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Et lapsed veedaks järgneva kolme väga keeruka nädala jooksul rohkem aega lugedes, kuulutab Tallinna Keskraamatukogu välja lugemisprogrammi «Talv raamatuga». 

Tänavune detsember toob lastele väga palju vaba aega. Esmakordselt toimuva lugemisprogrammi «Talv raamatuga» eesmärk on innustada lapsi koolivaheajal raamatuid lugema. Programmiga pakub raamatukogu peredele tuge laste vaba aja arendaval ja looval sisustamisel. Lapsed on oodatud jagama joonistusi ja mõtteid loetud raamatutest virtuaalnäitusel. Raamatukoguhoidjad-päkapikud ootavad laste telefoni, Skype’i või Facebook’i (video)kõnesid, et nendega loetud raamatute üle arutleda ja koos lugeda. Rohkem infot leiad «Loeme ette» lehelt.

Raamatukoguhoidjad paluvad lapsevanematel jälgida, et lapsel oleks alati käepärast rikkalik valik raamatuid. Lisaks raamatukogust laenatud raamatutele soovitame üle vaadata kodune raamaturiiul ja sealt lapsega sobivat lugemisvara valida. Lapsele sobivaid e-raamatuid leiab ka e-raamatukogudest ELLU ja OverDrive.

Lapsed, kes loevad lugemisprogrammi «Talv raamatuga» jooksul läbi vähemalt viis raamatut ning annavad loetud raamatute kohta raamatukogule tagasisidet, saavad auhinna.

«Talv raamatuga».
«Talv raamatuga». Foto: Tallinna Keskraamatukogu

Rohkem infot lugemisprogrammi kohta leiab Lastelehelt.

Noori ootab raamatukogu osalema lugemisväljakutses. Selle kohta leiab kohta leiab Facebookist ja Instagramist. Viimastes kanalites toimuvad lisaks regulaarsed otseülekanded, kus soovitatakse uusi raamatuid ja räägitakse noortekirjandusega seotud teemadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles