Psühholoogiline nõustaja Kristiina Isand-Savinski esitles debüütraamatut

Copy
Kristiina Isand-Savinski.
Kristiina Isand-Savinski. Foto: Helen Aunbaum

12. detsembril esitles hotellis Telegraaf oma debüütraamatut psühholoogiline nõustaja Kristiina Isand-Savinski. Raamatus «Kasvamine Iseendaks: Puurilind» on luuleridadeks vormitud emotsioonid, mõtted ja kimbatused, mida elu paljudele meist teele paiskab. Raamatut kaunistavad Krõõt Tarkmeele kunstilised fotod.

«Need lood pakuvad äratundmist ja kaasamõtlemist, kuid kõige enam julgustavad hindama iseenda jõudu ja elujanu,» ütles autor raamatu esitlusel. «Igal inimesel on oma lugu, mis sisaldab tõuse ja mõõnasid, kukkumisi ning edasiminekuid. Tihti varjutab aga mõõn inimese jaoks kogu ümbritseva hea ning kõike nähakse mustades toonides. Just seepärast ongi vaja teada, et see on elu osa, on võimalik terviklikuna edasi liikuda.»

Isand-Savinski sõnul kannavad raamatusse vormitud luuleread lugeja läbi teekonna, kus leitakse taas iseend. «Meie kõigi sees on palju jõudu ja elujanu, kuid mõnikord on vaja, et keegi toetaks selle üles leidmist. Loodan siiralt, et need tekstid on ühel või teisel ajahetkel kellelegi abiks ja toeks.»

«Kasvamine Iseendaks: Puurilind» on detsembri keskpaigast saadaval raamatukauplustes üle Eesti. Kristiina on psühholoogiline nõustaja, kes pakub erinevaid teraapiaid ja programme paaridele, gruppidele kui ka individuaalselt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles