«Videviku» autor avaldas, keda oleks tema soovinud Edwardi rollis näha

Copy
Robert Pattinson.
Robert Pattinson. Foto: MARTIN BUREAU/AFP/Scanpix

Vampiiriromaani «Videvik» autor Stephenie Meyer avaldas, millist näitlejat oleks tema oma raamatu põhjal valminud filmis Edward Culleni rollis soovinud näha.

Kirjanik Stephenie Meyer on tunnistanud, et tema kujutluspildis oleks Edwardi rolli sobinud kõige paremini Henry Cavill. Nagu me kõik teame, siis nii see paraku ei läinud ja rolli sai endale hoopis Robert Pattinson.

Henry Cavill.
Henry Cavill. Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/SCANPIX

Meyer on tunnistanud, et mis puudutab filmi, siis tema arvamus ei lugenud kellelegi. «Ma ei mõjutanud absoluutselt seda, mis filmiga toimus. Keegi ei hakanud minult isegi küsima, et kes peaks minu meelest «Videvikus» mängima.

«Ainus näitleja, kes võiks Edward Culleni tegelaskujule lähedale jõuda on Henry Cavill. Minu jaoks valmistab Edwardi kaotamine suurt pettumust..» kirjutas Meyer oma veebilehel.

Kuigi Cavillil võis olla Edwardi välimus, siis filmitegijate arvates oli selle töö jaoks ikkagi parim mees Pattinson. Ka Meyer ise on tunnistanud, et Pattinson sai hästi hakkama. «On vähe näitlejaid, kes suudavad samal ajal näha välja ohtlikud ja ilusad,» tõdes kirjanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles