Mats Soomre aasta esimene raamat: kuidas saavutada meeskonnaga edu?

Copy
Mats Soomre.
Mats Soomre. Foto: Rauno Liivand

KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja treener Mats Soomre luges sel aastal esimesena läbi Amy C. Edmondsoni raamatu «The Fearless organisation», mis pakub praktilisi juhendeid tiimidele ja organisatsioonidele, kes tahavad tänapäeva majanduses edu saavutada.

Nii palju oleneb innovatsioonist, loovusest ja sädemest, et on määrava tähtsusega meelitada ligi ja hoida kvaliteetseid talente. Soomre sõnab, et valis selle raamatu just seetõttu, et see on seotud meeskondade edukuse ja tema igapäevase tööga.

Edu saavutamine

«Amy C. Edmondson räägib meeskonnast ja meeskonna edukusest uuringutepõhiselt – miks on just psühholoogiline turvalisus üks olulisemaid võtmetegureid (kuid mitte ainus) meeskonnaga edu saavutamisel. See kõik on mu töös meeskonnatöö treenerina igapäevaseks teemaks,» selgitab ta, miks seda raamatut luges.

Soomre jõudis raamatuni Google projekti Aristotele kaudu, mida Belbin on väga jälginud. «Belbin annab praktilise lahenduse paljudele teemadele, millest autor räägib,» toob Soomre välja.

Soomre loebki just erialast tulenevalt meeskonnateemalisi raamatuid, aga ka midagi ulmevaldkonnas inglise keeles. Eelkõige meeldib talle hoopis mitte lugeda, vaid raamatuid Audible abil kuulata.

Mats Soomre kolm lemmikraamatut:

  1. «Hyperion», Dan Simmons
  2. «The Fearless organisation», Amy Edmondson
  3. «Teaming»,  Amy C. Edmondson
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles