Oskar Lutsu huumoripreemiale saab taas esitada kandidaate

Copy
2020 Oskar Lutsu nimelise huumoripreemia üleandmine Tallinna Linnateatri näitleja Argo Aadlile.
2020 Oskar Lutsu nimelise huumoripreemia üleandmine Tallinna Linnateatri näitleja Argo Aadlile. Foto: Margus Ansu

Jõgeva vallavalitsus ja Palamuse Kultuur kuulutasid välja avaliku konkursi Oskar Lutsu huumoripreemia 2021. aasta kandidaatide leidmiseks. Ettepanekuid saab esitada 19. veebruarini.

Konkursi eesmärgiks on ergutada ja avaldada Jõgeva valla rahva poolehoidu ning toetust kirjutavatele humoristidele ning näitlejatele. 

Preemia antakse igal aastal ühele inimesele või loomingulisele kollektiivile, kes on eelmise aasta jooksul rahvast enim naerutanud.

Ettepanekuid tänavuse huumoripreemia saaja kohta saab esitada e-posti aadressil: ehtel.valk@palamusekultuur.ee, paberkandjal Palamuse rahvamajja või Jõgeva vallavalitsusse (Suur tänav 5, Jõgeva).

Kandidaadi esitajal palume lisada lühike põhjendus, miks just see inimene peaks nimetatud preemia saama. Ettepanekuid võivad teha kõik huumorisõbrad, mitte ainult Jõgeva valla inimesed.

Oskar Lutsu huumoripreemiat on Palamusel välja antud 1987. aastast. 1990. aastate alguses jäi ettevõtmine küll paariks aastaks soiku, ent siis puhuti traditsioonile taas elu sisse.

Oskar Lutsu huumoripreemiat annab välja Palamuse Kultuur koostöös Jõgeva vallavalitsusega. Nagu varasematel aastatel, koguneb laureaadile üle antav summa suuresti huumorisõprade – üksikisikute ja asutuste-ettevõtete – annetustest.

Tänavu kuulutatakse välja preemia 33. laureaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles