«Kui armumine oleks isetu, oleks see ajuvaba»

Copy
Normaalne oleks, et valid inimesed, kes meeldivad sulle päriselt, ja kui armud kellessegi, siis sellepärast, et ta teeb sind õnnelikuks.
Normaalne oleks, et valid inimesed, kes meeldivad sulle päriselt, ja kui armud kellessegi, siis sellepärast, et ta teeb sind õnnelikuks. Foto: Shutterstock

Randy Gage nimetab ennast külluse eest võitlejaks meie kõige suurema vastasega – iseendaga. Tema raamat «Miks sa oled rumal, haige ja rahast lage» avaldab saladused, kuidas tuua oma ellu tervist, õnne ja küllust. Loe raamatust katkendit, mis räägib armastusest ja headusest.

Mis on armastus ja headus?

Armastus on enesest lugupidamise, aga ka kõige olulisemate väärtuste väljendus. Sa armud kellessegi, kel on samad väärtused, mis sinul. Ja kui armastad kedagi tõeliselt, teeb ta sind õnnelikuks. Teisisõnu, sa armastad teda isekalt ja puhtalt isiklikel põhjustel! Kui armumine oleks isetu, oleks see ajuvaba. Siis ei tunneks sa armumisest rõõmu ega naudingut, oleksid suhtes pelgalt seetõttu, et tunned eneseohverduslikku kaastunnet partneri vastu. See pole armastus. See on ajuvaba hullus.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles