Erootiline intelligentsus on õpitav: raamat aitab püsisuhtes kireleeki uuesti lõkkele puhuda

Copy
Foto: Shutterstock

Kas meeldiv lähedustunne tähendab ka suurepärast seksi? Kas on võimalik, et tahame seda, mis meil juba olemas on? Ilmunud on Esther Pereli raamat «Erootiline intelligentsus. Kuidas säilitada kirge argielus», kust leiab nendele küsimustele vastuse.

Esther Perel, «Erootiline intelligentsus. Kuidas säilitada kirge argielus».
Esther Perel, «Erootiline intelligentsus. Kuidas säilitada kirge argielus». Foto: Kirjastus Varrak

Psühhoterapeut Esther Perel läheneb erootikale ja seksile uuest, julgest ja väljakutsuvast vaatenurgast. Eelkõige otsib raamat vastust küsimusele, miks kahe inimese vahel kunagi lahvatanud kirg argielus kaduma kipub ja kuidas seda leeki püsisuhtes siiski säilitada või uuesti lõkkele puhuda.

Huvitavaid arutlusi ja nõuandeid pakkuvas raamatus toetub autor üle 20 aasta pikkusele kogemusele paariterapeudina ja toob rohkesti näiteid elust enesest, jutustades inimestest, kellel ta on aidanud taasleida oma erootilist «mina», ja paaridest, kes on oma vahepeal suikunud seksuaalelu suutnud taas üles äratada.

Raamat jagab häid näpunäiteid paaridele, kes tunnevad, et on argiaskeldustes hakanud teineteisest kaugenema ja soovivad taas üles leida seksi erutavat, mängulist ja poeetilist külge.

Esther Perel on tuntud oma läbinägeliku ja originaalse lähenemise poolest tänapäeva armuelule. Tema raamat «Erootiline intelligentsus» sai kähku ülemaailmseks menukiks, mis on tõlgitud rohkem kui kahekümnesse keelde. Lained löövad ka Pereli taskuhäälingusaated «Where Should We Begin?» ja «How's Work?».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles