Tantrakoolitaja Mariann Kiidron esitleb ausat ja ehedat raamatut suhetest

Copy
Mariann Kiidron 2012. aastal.
Mariann Kiidron 2012. aastal. Foto: Sille Annuk

Sel pühapäeval, 14. veebruaril esitleb Jes Kirjastus Facebooki vahendusel uut raamatut «IDI NAH*I DOROGOI ehk Suhtesõltlasena Suhtes». Autori Mariann Kiidroniga vestleb Jesper Parve.

«Minult küsiti, milline raamat see on. Kas pehme ja haldjalik? Ei, oli kiire vastus. Ma ei kirjuta üleni roosalt haldjatolmust ja tähesajust. Ega lajata ka musta pori näkku. Või natuke ehk siiski... mõlemat,» ütleb autor raamatu tutvustuseks.

Mariann Kiidron, «IDI NAH*I DOROGOI ehk Suhtesõltlasena Suhtes».
Mariann Kiidron, «IDI NAH*I DOROGOI ehk Suhtesõltlasena Suhtes». Foto: Raamat

«Ma kirjutan Naisest ja Elust, nii nagu nad on – kord õrn haldjas, siis femme fatale ja muidugi kõik 577 varjundit, mis sinna vahele jäävad.»

Mariann Kiidroni sõnul on raamatu kaante vahel seiklus Tallinna öödes ja naise hinges, armastuses ja seksis, luules ja proosas. «Olulisim on aga, et siin on ehedus-ausus nii valguses kui varjus. Lugemise kõrvale sobib hästi tassike teed, aga ma ei välista, et võid mõnes kohas tunda, et pokaalike veini oleks veel parem. Head lugemist!»

Mariann omab kahte cum laude magistrikraadi õigusteaduse ja inimõiguste alal, on olnud õpetaja, treener, jurist, ametnik, koolijuht, õppejõud, kaasa löönud mittetulundussektoris ja poliitikas. Praegu on Mariann kirjanik ja luuletaja, psühhoterapeut ja hüpnotisöör, õpetaja, naiselikkuse ja tantrakoolitaja.

Kirjanikuna jagab ta enamasti omaenda ehedaid kogemusi ja räägib asjadest nii, nagu nad on. Vürtsi lisavad hästi kasutatud kirjaniku fantaasia ja luulekeel, mis muudavad lugemise põnevaks ja nauditavaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles