Ilmus Marge Pärnitsa uus luulekogu «Süda me rahu»

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Marge Pärnits, «Süda me rahu».
Marge Pärnits, «Süda me rahu». Foto: Erakogu

Pisikirjastuselt Małgosia on ilmunud Marge Pärnitsa uus luulekogu «Süda me rahu», milles otsitakse läbi lühemate ja pikemate päevade vastust küsimusele «kuidas sa seda teed?». 

Marge Pärnits.
Marge Pärnits. Foto: Margus Ansu

«Süda me rahu» on Marge Pärnitsa neljas luuleraamat, mille päevikulaadselt kuupäevadega märgistatud luuletused jätkavad kogu «Sinine värv on otsas» lõpus pooleli jäänut. Raamatu kaanekujunduse ja lugude vaheliste illustratsioonide autoriks on kunstnik Lili Lind. 

«Tahan oma luuletustele lisaks näidata maailma neid nurki, mida pean ilusaks ja mida ehk paljud minu luuletuste lugejad pole kunagi avastanud,» selgitab Pärnits seekordset  kunstnikuvalikut. «Kui mu eelmisel aastal ilmunud lasteraamatu «Must kass ja Mustikas» illustratsioonid peegeldasid ehk rohkem äratuntavat maailma meist väljaspool, siis «Süda me rahu» pildid võiks olla vaade enda sisse.»

Lumekarva kaantega luulekogus saavad kokku Tartu käänulised tänavad, liiga korralikud asjad, vaarikanätsu lõhn ja teadmine, kuidas leida süda me rahu. Kogu tuleb esitlemisele märtsi alul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles