RAAMATUJUTUD ⟩ Vestlevad Eia Uus ja Annikky Lamp: mida on meil düstoopiate lugemisest õppida?

Copy

17. veebruaril kell 18.00 algab Apollo raamatuportaalis ülekanne raamatuklubi Raamatujutud uuelt kohtumiselt, kus omavahel vestlevad kirjanik Eia Uus ja Annikky Lamp. Seekord on teemaks düstoopiad. Pärast ülekannet järgneb klubiliste arutelu Zoomis.

Pärast ülekande lõppu kolitakse koos soovijatega ümber Zoomi keskkonda ja kell 19 algab virtuaalne raamatuklubi kohtumine, kuhu on oodatud kõik huvilised. Selle jaoks varu endale meelepärane jook ja miks ka mitte suupärane amps!

Kes varem pole Zoomi kasutanud, see on lihtsam kui tundub. Kliki siia või kui kasutad Zoomi rakendust, on Meeting ID: 759 909 5864. Parool on: 4CGE0w.

Proovi olla saidil vähemalt 5 minutit enne algust, siis ei sega sa oma kohalejõudmisega teisi ning saad rahulikult oma mikrofoni ja kaamera ära testida.

Kuna eesmärgiks on luua sellist meeleolu, nagu on tavaliselt Apollos klubiõhtutel, siis palun kasuta oma päris (ees)nime ja lülita ka video sisse, aga alustuseks audio välja, et sinu koduhääled jutu vahele ei segaks. Heli lülita sisse siis, kui soovid midagi küsida või loetu kohta arvamust avaldada.

Liitu aruteluks ja täpsema info saamiseks ka Raamatujuttude Facebooki grupiga. Head tervist ja suurepäraseid lugemiselamusi kõigile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles