Jessica Simpson luges vaatamata düsleksiale sisse oma audioraamatu

Copy
Jessica Simpson oma raamatuga "Open Book".
Jessica Simpson oma raamatuga "Open Book". Foto: LJ Fotos/AdMedia/SIPA/Scanpix

Eelmise aasta alguses ilmus popplaulja Jessica Simpsoni mälestusteraamat «Open Book» (Avatud raamat), milles autor pihtis muuhulgas ka seda, et tal on düsleksia. Lugemishäirele vaatamata luges ta audioraamatu ise sisse ja pidas kogemust teraapiliseks.

Jessica Simpson kirjutas raamatu «Open Book» koostöös variautori Kevin Carr O’Learyga ja seda on juba väga kõrgelt hinnanud nii kriitikud kui fännid. Apple Books nimetas raamatu kogunu möödunud aasta üheks parimaks audioraamatuks. Raamatus meenutab Simpson oma muusikukarjääri, aga heidab pilgu ka väga isiklikele ja seniteadmata seikadele. Nimelt koges ta lapsena seksuaalset väärkohtlemist ja olles kuulus laulja, sattus ka narkosõltuvuse küüsi.

Jaanuaris rääkis Simpson väljaandele People, et esialgu pöördus kirjastus tema poole ettepanekuga kirjutada motivatsiooniraamat «parima elu elamisest». Sellest pakkumistest otsustas naine keelduda. «Ma ei pidanud õigeks endast ebaausalt rääkida,» sõnas ta. «Ma olen kohutav valetaja.» Nii võttis ta eesmärgiks kirjutada siiras ja tõsieluline teos, millesse jättis sisse ka kõige mustemad perioodid oma elus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles