Edukalt täiskasvanuellu: kuidas lahendada konflikte, et suhted püsiksid head nii tööl kui kodus?

Copy
Foto: Shutterstock

Elus tuleb paratamatult ette konflikte, seda nii kollektiivis töötades, sõpruskonnas või kodus. Kui oskad konflikte oskuslikult lahendada, jäävad suhted heaks ning pinged ei kogune.

Friedrich Glasl, «Konfliktide lahendamine».
Friedrich Glasl, «Konfliktide lahendamine». Foto: Raamat

Friedrich Glasli kirjutatud ja Heliose kirjastatud raamat «Konfliktide lahendamine» on suurepärane abimees. Raamat sisaldab praktilisi käsitlusi, harjutusi, meetodeid ja kontseptsioone.

«See raamat on vastus arvukatele abipalvetele, millega Glasl organisatsioonides konfliktinõustajana silmitsi on seisnud. Oma ametialases praktikas on ta täheldanud kollektiivis töötavate inimeste vastuolude, pingete ja hõõrumiste pidevat suurenemist. Ta märgib ikka ja jälle, et paljud inimesed on sellistes olukordades abitud ja enamasti pole organisatsioonidel konfliktidega konstruktiivseks ümberkäimiseks vajalikke oskusi,» kommenteerib suhtlemispsühholoog ja koolitaja Tõnu Lehtsaar.

Tema sõnul ei peaks paljudes vaidlustes ei peaks see sugugi nii olema, et abi oodatakse ainult väljastpoolt. See raamat annab kontseptsioone, harjutusi ja praktilisi meetodeid, mida saab konfliktide lahendamiseks kasutada. Seetõttu on raamat mõeldud kõigile inimestele, kes mingis kollektiivis vastutustundlikult töötavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles