Kuidas saada teiste ees eelis? Ole järjepidev!

Copy
Foto: Shutterstock

Darren Hardy «Liitvõimendus. Sinu sissetulekute, elu ja edu taaskäivitaja» on käsiraamat, mis õpetab, kuidas liitvõimenduse süsteem omaks võtta, kuidas seda kontrollida, juhtida ning oma vajaduste ja soovide järgi kujundada. Kui saad selle selgeks, ei jää sul midagi elus saamata või saavutamata.

Edu tuleb vaid liitvõimenduse tulemusena

Edukas ettevõtja, koolitaja ja ajakirja Success pikaaegne väljaandja Darren Hardy õpetab, kuidas kasutada liitvõimenduse jõudu oma elu muutmiseks. Ta väidab, et pole tähtis, mida sa õpid, millist strateegiat või taktikat rakendad, edu tuleb ikka vaid liitvõimenduse tulemusena.

Darren Hardy, «Liitvõimendus».
Darren Hardy, «Liitvõimendus». Foto: Raamat

Järjepidevuse jõud

«Kui mõni tegevus annab mulle võistlusolukorras eelise, siis suudan olla järjepidev,» kirjutab Hardy. Miski ei hävita Võimsat Mo’d kiiremini ja kindlamini kui järjepidevuse puudumine. Ka suurepärastel, kirglikel ning ambitsioonikatel inimestel, kel on siirad kavatsused, võib järjepidevusest vajaka olla. Kuid see on väga võimas abivahend, mis lennutab sind oma eesmärkide poole.

Ta toob näite: kui me mõlemad lendaksime Los Angelesest Manhattanile, aga sina maanduksid ja tõuseksid uuesti õhku igas teekonnale jäävas osariigis, samal ajal kui tema teeks otselennu, ja isegi kui sinu lennukiirus oleks viissada miili tunnis ja temal ainult kakssada, edestaks ta sind ikkagi võimsalt.

«Aeg ja energia, mille pühendad korduvatele peatustele ja uuesti peatamatu hoo kättesaamisele, teevad su teekonna lõpuks kümme korda pikemaks. Õigupoolest usun, et sa ei jõuaks üldse sihtkohta, sul saaks millalgi kütus (energia, motivatsioon, usk, tahe) otsa. Palju lihtsam on ning ka energiat kulub vähem, kui tõused õhku vaid ühe korra ja säilitad pidevalt sama kiiruse (isegi kui see on teistest aeglasem) kogu teekonna ajal,» kirjutab Hardy.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles