Timo Porvali 6 raamatusoovitust, mis praegusel ajal ettevõtjaid ja turundajaid kõige rohkem aitavad

Copy
Timo Porval.
Timo Porval. Foto: Kersti Niglas

«Stress ja teadmatus on viimasel ajal ettevõtjatele ja turundajatele pigem normaalsus kui erand. Üks viis hoida ennast tegutsemas, suur pilt silme ees ning valmistuda paremateks aegadeks, on lugemine,» ütleb turundusstrateeg, koolituskeskkonda Turunduslabor eestvedaja ja tasuta veebiseminari «12 tundi turundust» korraldaja Timo Porval. Siin on tema kuus raamatusoovitust, mis praegusel ajal ettevõtjaid ja turundajaid kõige rohkem aidata võiksid.

«Getting Everything You Can Out of All You've Got: 21 Ways You Can Out-Think, Out-Perform, and Out-Earn the Competition», Jay Abraham

Praegu keerulisel ajal tuleb olla äris ja turunduses loovam kui ei iialgi varem. Esmapilgul võib tunduda, et kõik võimalused on otsas, kuid see ei ole nii. Inimesed on koostööks rohkem valmis kui ei kunagi varem ja sinu ülesanne on leida tehingud, kuis kõik osapooled võidavad. «See raamat avab sinu jaoks täiesti uue maailma ja Jay Abraham on mees, keda ma olen jälginud ja lugenud viimase 10 aasta jooksul palju jaksan,» soovitab Porval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles