HEA TEHING ⟩ Mike Pence sõlmis seitsmekohalise raamatulepingu

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Mike Pence.
Mike Pence. Foto: Melina Mara / POOL/EPA/Scanpix

USA endine asepresident Mike Pence sõlmis kirjastusega Simon & Schuster  lepingu oma mälestusteraamatu ilmumiseks.

Mike Pence’i autobiograafia, mille pealkirja ei ole veel avalikustatud, ilmub 2023. aastal. CNN kirjutab, et USA endise asepresidendi raamatulepingu väärtus jääb 3 kuni 4 miljoni dollari vahele.

«Olen tänulik, et mul on võimalus rääkida oma elust avalikus teenistuses Ameerika inimestele, alates teenimisest Kongressis, lõpetades tööst Indiana kuberneri kantseleis ja Ameerika Ühendriikide asepresidendina,» ütles Pence oma avalduses. «Ootan huviga koostööd Simon & Schusteri silmapaistva meeskonnaga, et kutsuda lugejaid teekonnale Indiana väikelinnast Washington DCsse.»

Millest räägib Pence’i teine raamat, kirjastus veel ei avaldanud. Küll aga ütles Simon & Schusteri asepresident Dana Canedy, et Pence’i mälestusteraamat saab olema «ilmutuslik». Lugejad ootavad tõenäoliselt suure huviga seda, mida on Pence’il öelda 6. jaanuari sündmuste kohta.

Mike Pence on esimene USA endise presidendi Donald Trumpi meeskonda kuuluv oluline isik, kes on avalikult oma raamatu ilmumisest teada andnud. Väidetavalt kirjutavad praegu raamatuid ka Valge Maja nõunik Kellyanne Conway ja endine riigisekretär Mike Pompeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles