Eduõpetuse juhendaja soovitab raamatut, mis aitab tundeid kontrollida (1)

Copy
Kai Oja.
Kai Oja. Foto: Denver Headhots by Tommie Collier

Eduõpetuse juhendaja Kai Oja soovitab lugeda Neville Goddardi raamatut «Saladus peitub tundes», mis aitab näha, kuidas saab enda mõtlemist muutes muuta seda, mis tunneme.

Muuda mõtlemist ja oma tundeid

Oja selgitab, et see raamat aitas tal näha, et tema ei ole ta tunded - tal hoopis on tunded. See raamat aitab sotti saada, kuidas me saame mõtlemist muutes muuta seda, mida tunneme.

Neville Goddard, «Saladus peitub tundes».
Neville Goddard, «Saladus peitub tundes». Foto: Raamat

«Soovitan seda teistele just seetõttu, et näha, kuidas oma tundeid juhtides läbi mõtete, saad suunata oma elu, ehk luua oma ellu seda, mida soovid,» selgitab ta.

Parim mõte raamatust, mida Kai Oja rakendab, on: «Sinu suurimaks saavutuseks on oma mõtete ja tunnete üle kontrolli saavutamine.»

Üks võimsamatest raamatutest, et vallandada oma jõud

Neville Lancelot Goddard oli 20. sajandi üks mõjukamaid metafüüsika õpetlasi ja Uue Mõtte autoreid ning kõnelejaid. Tema kirjutised ja ideed jätkavad laia levikut ning on populaarsed ka 21. sajandil.

«Saladus peitub tundes» on üks Neville Goddardi kõige võimsamaid raamatuid. Ta näitab sulle täpselt, kuidas luua soovitud reaalsust ja annab sulle meetodid selle jõu vallandamiseks. See raamat räägib soovide ellu viimise kunstist. Teos on küll väike, kuid sisutihe. Selles on varandus – selgelt kirjeldatud tee oma unistuste täitmiseks. Raamat tutvustab soovide täitmise seaduse toimimist unes, palves ja tundes.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles