Postimees Juunior kuulutab välja laste kevadise fotokonkursi

Maiken Mägi
Copy
Pildistada võib nii lilli, liblikaid kui ka mistahes muud vahvat hetke.
Pildistada võib nii lilli, liblikaid kui ka mistahes muud vahvat hetke. Foto: Shutterstock

Õues on juba tunda kevade lõhna, esimesed lilled on nina mullast välja pistnud ning liblikadki nähtud. Missugused plaanid on sinul kevadvaheajaks? Pildista need üles ning saada meile!

Fotokonkursil osalemiseks lase fantaasial lennata ja saada meiliaadressile juunior@postimees.ee fotoklõps sellest hetkest, mis teeb sinu vaheaja kõige lahedamaks. Fotokonkurss kestab 15.–25. aprillini.

Osalejate vahel loositakse välja välja auhindu Postimees Juuniorilt ning põnevat lugemist Postimees Kirjastuselt. Kõik fotod avaldatakse Juuniori Facebooki lehel ning parimad jõuavad ajalehte. 

FOTOKONKURSI REEGLID

1. Fotokonkurssi korraldab AS Postimees Grupp, registreeritud asukoht Tallinn, Tartu mnt 80, registrikood 10184643, e-post turundus@postimeesgrupp.ee (edaspidi: Korraldaja).

2. Korraldaja viib kampaania «Minu koolivaheaja fotoklõps» (edaspidi: Fotokonkurss) läbi perioodil 15.–25.04.2021.

3. Fotokonkursil on oodatud osalema lapsed vanuses 6–14 eluaastat (edaspidi: Osaleja).

4. Fotokonkurssi tööde esitamise hiliseim tähtaeg on 25.04.2021. Foto tuleb saata e-posti aadressile juunior@postimees.ee. E-kirja kohustuslikud andmed on foto autori nimi ja vanus, lapsevanema või hooldaja nimi ja e-posti aadress ning foto pealkiri.

5. Kõikide Fotokonkursi Osalejate vahel loosib Korraldaja välja auhindu Postimees Juuniorilt ja Postimehe kirjastuselt. Loosimine toimub hiljemalt 26.04.2021 ja kõigi võitjatega võetakse ühendust hiljemalt 27.04.2021.

6. Töö saatmisega Fotokonkursile koos foto autori nime, vanuse ning lapsevanema kontaktandmetega kaasneb Korraldajal õigus fotosid tasuta kasutada (avaldada Postimees Juuniori ajalehes, veebis ja sotsiaalmeedias (Facebook ja Instagram). Fotoga koos avalikustatakse foto autori ees- ja perekonnanimi ning vanus.

7. MUUD TINGIMUSED

7.1 Osaleja kinnitab, et on teadlik, et Fotokonkursil osaledes töötleb Korraldaja tema isikandmeid vastavalt Postimees Grupi isikuandmete töötlemise üldpõhimõtetele (loe lähemalt siit). Fotokonkursi raames enda isikuandmete edastamisega Korraldajale, annab Osaleja Korraldajale nõusoleku töödelda tema isikuandmeid Fotokonkursi läbiviimiseks, võitja väljaselgitamiseks, võitja välja kuulutamiseks (s.h. avalikustamiseks), fotokonkursi auhinna kohale toimetamiseks ning Fotokonkurssiga seotud informatsiooni edastamiseks.

7.2 Isikuandmeid säilitatakse 3 kuud pärast Fotokonkurssi lõppu.

7.3 Vääramatu jõu (force majore) asjaolude ilmnemisel on Korraldajal ühepoolne õigus katkestada Fotokonkurss ja jätta auhinnad välja loosimata ja võitjale üle andmata, teavitades sellest Fotokonkursil osalejaid koheselt Postimees Juuniori Facebooki lehe vahendusel.

7.4 Kõik Fotokonkursist tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigi seadusandlusele.

7.5 Kõik pretensioonid seoses Fotokonkursi korraldamisega tuleb saata kirjalikult märkega «Postimees Juunior fotokonkurss» hiljemalt 02.05.2021 e-posti aadressile turundus@postimeesgrupp.ee. AS Postimees Grupp lahendab pretensioonid hiljemalt 30 kalendripäeva jooksul alates pretensiooni laekumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles