Elu õppetunnid isalt pojale: raamat annab nõu, kuidas saavutada finantsiline vabadus

Copy
Foto: Shutterstock

Million Mindseti kirjastatud raamat «Rikas aednik» sündis rahalise sõltumatuse saavutanud kiropraktiku ja kinnisvaraärimehe John Soforici ning tema poja aastatepikkustest vestlustest ja aruteludest, milles isa soovis pojale edasi anda elutarkusi, mis on tal aidanud omal käel saavutada finantsiline vabadus ja tähendusrikas elu.

«Rikas aednik».
«Rikas aednik». Foto: Raamat

Kontroll enda elu üle

Rikka aedniku elutarkused ja õppetunnid näitavad teed, kuidas kuidas haarata kontroll oma elu üle ja võtta endale üllas eesmärk kõrvaldada rahamured. See raamat näitab, et piisavalt jõukana oled kaitstud elumere tormide eest ning saad pakkuda peavarju ja tuge ka lähedastele. Küll raha rõhutab autor, et vaja on tahet õppida, soovi läbi lüüa ja valmisolekut vaeva näha.

Võimas teos, mis aitab saavutada oma rahalised eesmärgid

«Rikas aednik» võib mõjuda sama võimsalt või võimsamaltki kui palju tsiteeritud klassikalised teosed, nagu Robert T. Kiyosaki «Rikas isa, vaene isa» ja Napoleon Hilli «Mõtlemist muutes rikkaks».

Raamat koosneb kahest paralleelselt arenevast hingestatud loost, millest üks on rahateadmiste selgitamiseks ja poja huvi säilitamiseks loodud põnev mõistujutt eaka ja jõuka aedniku taipamistest, elu õppetundidest ja soovitustest ning teine autori enda lugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles