Jõutõstja Gert Koovit soovitab raamatut, mis aitab mõista iseennast ja inimesi enda ümber

Copy
Gert Koovit.
Gert Koovit. Foto: Terence Dee

Eesti meister jõutõstmises ja 25 aastat personaaltreenerina tegutsenud Gert Koovit soovitab maikuiseks lugemiseks Claude Steineri raamatut «Emotsionaalne kirjaoskus», et tuua rohkem tasakaalu oma ellu ja mõista nii iseennast kui ka inimesi enda ümber.

«Emotsionaalne kirjaoskus» õpetab, kuidas mõista ümbritsevat südamega ja kõigesse ning kõigisse suhtuda empaatiaga. Raamat räägib oskust kõnelda avameelselt oma tunnetest ja nende põhjustest. Sellega ühenduses kasvab ka suutlikkus oma tegude eest vastutada. Raamatus räägitakse palju oskusest armastada ja olla armastatud. Autor selgitab, et see ongi põhialuseks meie emotsionaalsele kirjaoskusele, mis on armastusekeskne ja lähtub armastamisest kui tegevusest teiste hüvanguks.

Koovit soovitab seda raamatut kõigile, kellel on huvi olla parem suhtleja või lihtsalt mõista meid ümbritsevaid inimesi paremini. «Emotsionaalne kirjaoskus on armastusekeskne. Põhineb kaasinimese mõistmisel. Enda ja teiste armastamine. Kõlab lihtsalt, aga kummalisel põhjusel paljud inimesed on sellega hädas,» tõdeb Gert Koovit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles