Merliis Sule 4 raamatusoovitust naiselikkusest ja teadlikust seksuaalsusest

Copy
Merliis Sulg.
Merliis Sulg. Foto: Pilleli Hannes

High on Life festivali üks korraldajatest Merliis Sulg on naiselikkuse, holistilise ja teiste teraapiatega tegelenud viimased kaheksa aastat. Naiseks olemine ka olnud tema elu üks olulisemaid teekondi ja sügavamaid õppimisi. «Olles ema, naine ja ettevõtja leian, et on väga oluline lisaks mateeriale ka oma hinge ja sisemaailma eest hoolitseda. Seda ma innuga teen,» ütleb ta. Merliis Sulg soovitab nelja raamatut, mis kõnelevad naiseks olemisest ning seksuaalsusest.

«Tantra. Erootilisuse püha mõõde», Daniel Odier

Seda raamat sobib kõigile, kellele see sõnakombinatsioon vähegi sees elu äratab. Raamat jutustab tõestisündinud loo Danielist ja tema teekonnast tantra sügavama tähenduse mõistmiseni. Koopas elav tantrika aitab Danielil seljatada kõik hirmud ja viib ta mitmeski mõttes oma piire avardama ning sisemise plahvatuseni.

«Tõeline seksuaalsus», David Deida

See on imeline raamat sellest, kuidas luua oma elus suuremat lähedust ja sügavamaid suhteid. Aitab mõista, kuidas luua armastust kui sügavamat kunsti.

«Teekond soovitud armastuseni», Harville Hendrix

See raamat põhineb imago suhteteraapial, mis aitab mõista üksteise lapsepõlve haavu, mis suhtes üles tulevad ja neile läheneda teadlikkuse ning armastusega. Lahendades seeläbi sulgumisi ja teineteisest eemale tõukumist suhtes.

«Naiseks olemise kunst», Katrin Saali Saul

Imeline raamat, et mõista sügavamalt oma naiselikkust ja hakata äratama uinuvaid arhetüüpe endas. Tekitab sügama mõistmise naise erinevatest külgedest ja annab hulganisti inspiratsiooni, kuidas oma ellu rohkem naiselikku energiat tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles