7 inspireerivat mõtet armastuse ja suhete kohta

Copy
Foto: Shutterstock

Kuidas leida ja hoida häid suhteid? Kuidas leida kontakt omaenese lahkema ja arukama poolega? Lõuna-Korea ühe mõjukaima zen-budismi õpetaja ja kirjaniku Haemin Sunimi raamat «On asju, mida näed vaid hoogu maha võttes» just nendele ja paludele teistele küsimustele vastabki.

Avaldame raamatust mõtteid armastuse ja suhete kohta.

  1. Armastuseta mööduks meie elu ühe silmapilguta. Armastusel on vägi maailm hetkeks seisma panna.

  2. Armastus teeb maailma ilusaks. Kus on armastus, seal on ilu. Kui armastus teie elus kokku kuivab, otsige enese ümbert ilu. Sealt leiab armastuse.

  3. Armastus tähendab kedagi usaldada, kellegi jaoks olemas olla, olla valmis südamest kuulama ei mingil muul põhjusel kui lihtsalt armastusest.

  4. Me teeme kõik nende heaks, keda me armastame, aga mõnikord näitab lihtne kohalolu isegi sügavamat armastust. Tehke see kingitus ja olge täienisti kohal.

  5. Pidage meeles: kui te pingutate, et teda kinni hoida, läheb ta minema; kui te otsustate tal minna lasta, siis ta jääb.

  6. Me tahame end segada teiste inimeste tegemistesse, arvates, et teeme seda nende heaks. Pakume omaalgatuslikult abi ja sekkume nende ellu. Teeme nad jõuetuks ja paneme neid tundma ennast saamatuna. See tuleb meie soovist kontrollida ja tunnustust saada. Sellel on vähe tegemist armastusega.

  7. Eriline suhe pole see, mis algab hästi, vaid see, mis lõpeb hästi. Suhted algavad sageli juhuslikult, aga kui inimesed jõuavad nende lõpetamiseni, siis tuleb teha valikuid. Tehke valik lõpetada see targalt.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles