PILDID RAAMATUST Huumorimuuseumis tuleb esitlusele Priit Koppeli karikatuuriraamat «Tugitoolisport»

Copy

18. juunil 2021.a avatakse Tallinnas Rotermanni kvartalis Eesti Huumorimuuseumi filiaal Huumorigalerii ja galerii avanäituseks on Priit Koppeli karikatuurinäitus «Tugitoolisport».

Vaatamata koroonakriisile on paljudel inimestel huumorimeel siiski veel säilinud ja ka sporti tehakse veel, seetõttu väikese kokkulangemise tõttu selleaastaste olümpiamängudega Tokios on Tallinna Huumorigalerii avanäituseks karikaturist Priit Koppeli karikatuurinäitus «Tugitoolisport».

«Peamiselt arvatakse, et tugitoolisport on istumine ja televiisori vaatamine,» ütles karikaturist Priit Koppel. «Avatava näitusega tahan näidata, et väga edukalt võib nii tugitoolis kui ka tugitooliga teha nn «tõelist» sporti. Kuna Venemaal, Hispaanias ja paljudes muudes riikides ei ole sellist väljendit nagu tugitoolisport, siis seal kasutatakse sellist terminit nagu näiteks diivanisport. Seega ei ole karikatuurnäitusel olevad pildid vaid tugitoolidest vaid ka diivanitest, kiiktoolidest, taburettidest jne, kus traditsiooniliselt saab istuda ja vaadata televiisorit,» lausus Priit Koppel. «Näitus vaadates on seda vaja võtta ühtse pildijadana ja mitte kui igat pilti eraldi, kuna tegemist on ühtse teemaga – sport!»

Juuni alguses ilmus Priit Koppelilt ka karikatuuriraamat «Tugitoolisport», milles on pea kaks korda rohkem karikatuure, kui on näitusel väljas ja see raamat tuleb esitlusele Huumorigalerii avaüritusel Rotermanni kvartalis kell 16.20. Raamatu ostjatel on võimalus sinna sisse saada ka autori autogramm. Vaata lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles