Mis on sinu õnneliku elu valem? Harjutus õpetab, kuidas unistada (1)

Copy
Dalí Getter Karat.
Dalí Getter Karat. Foto: Kersti Niglas

Õnnekoolitaja ja raamatu «88 õnnehetke» autor Dalí Getter Karat selgitab, et kui tead, kuhu tahad liikuda, oled joondunud edasisuunaliselt. Selleks on vaja harjutada teadmist, millist elu sa tahad. Üks viis selleks on unistamine.

Harjutus, kuidas unistada

Dalí Getter Karat selgitab, et unistamisega saab kontakti asjadega, mida tahad ja endale manifesteerid.

  • Võta paber ja pliiats.

  • Miks mitte võtta pisut ilusamad või erilisemad kirjutusvahendid.

  • Kirjuta üles kas punktide või jutuna oma õnneliku elu valem või kirjeldus, mis su õnnelikus elus on.

Dalí Getter Karat toob näiteks, et võib kirjutada, milline võiks olla sinu õnneliku elu päev, elustiil või elukorraldus. Kirjelda, kus sa elad, kellega, milline on sinu päevarütm, kuidas sa suhtud iseendasse, kuidas sa alustad ja lõpetad oma päeva, mida sa sööd, mida sa mõtled ja kuidas räägid.

Õnneliku elu kirjeldusse võib tuua sisse erinevaid nüansse elust – milline on sinu suhe iseendaga, oma lähedaste või võõrastega, milline inimene sa oled. Sisse võib panna ka asju, mida sa teed iga päev, et püsida reel – näiteks, et võtad igal hommikul tunnikese iseendale, lõpetad iga õhtu mediteerides või praktiseerid palju looduses olemist.

«Pane kirja laused, mis võiksid kokku käia, näiteks manifesteeringud, afirmatsioonid, sisekõned, uskumused, väärtused. Kuidas sa kirjeldaksid oma ideaalset ja õnnelikku elu,» juhendab Dalí Getter Karat ja lisab, et piiranguid pole, võib kirjutada pikalt lahti, panna kirja punktid või hoopistükkis joonistada, kui seda eelistad.

Milline on sinu õnnelik elu?

See harjutus aitab sul selgeks saada, millist õnnelikku elu sa soovid ning mis on sinu õnneliku elu valem, mis on selle osad, väärtused, kvaliteet ja mida see endas kannab. Kui sa selle ära kirjeldad, saad sa selgust ning see loob omakorda usalduse ja avab su südame ning sa tead, et oled alati hoitud. Selliseid tundeid tundes sinu sagedus tõuseb, oled õnnelik ja sul läheb aina paremini.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles