Alkeemia taroskoop lubab järgmiseks aastaks veelgi suuremat ühiskonna lõhenemist ja võitlust oma veendumuste nimel

Copy
Katrin Oidra.
Katrin Oidra. Foto: Erakogu

Juba on ilmunud «Alkeemia taroskoop 2022», mille autor on üle 25 aasta tarokaartidega tegelenud Katrin Oidra. Raamatust saab lugeda, millised muutused ootavad tähemärke ees tervise, külluse ja armastuse teemal. 

2022. aastal jätkuvad Oidra selgitusel juba alanud muutused. Aina enam saab selgeks, et igaüks on oluline ja kõigil on oma roll selles, kuhu me inimkonnana liigume. Kõik sõltub otsustest, mida igaüks teeb, ning sellest, millist vastutust ollakse nõus võtma nii iseenda elu, kogukonna kui kogu koduplaneedi heaolu eest.

«Alkeemia taroskoop 2022»
«Alkeemia taroskoop 2022» Foto: Raamat

«Inimeste vahel suureneb lõhenemine ning oma ideede ja veendumuste nimel ollakse nõus võitlema. Tekib vastandumist ja kaugenemist ning samas teiselt poolt tekivad mõttekaaslaste vahel tugevad sidemed,» ennustab Oidra. «Väga oluliseks saab vabaduse küsimus. Soovitakse piirangutest lahti saada ning mitte liigselt alluda süsteemile, millesse ei usuta. Uskumused on aga erinevad ning see, mis ühe jaoks on vabadus, on teise jaoks hoopis vabaduse kärpimine. Jõuliselt joonistuvad välja erinevad huvigrupid ja tekivad mõttekaaslaste ühendused.»

Väga paljud pöörduvad autori sõnul tagasi looduse ja maaelu poole. «Ühendus kõige ehedaga toidab ja ravib. Aina enam kogub populaarsust ökondus, kogukonnaelu ja tagasipöördumine oma juurte juurde. Soovitakse tempot aeglustada ning kogeda rohkem ehedat ja tõelist elu.»

Autorist

Katrin Oidra on tarokaartidega tegelenud veerandsada aastat. Alkeemia.ee lugejate lemmikuks on saanud nii nädala, kuu kui ka aasta taroskoop.

2013. aastal sai portaalist Alkeemia.ee alguse tänaseks populaarne taroskoop, mis jõuab kuus 350 000 portaali lugejani ja 55 000 Facebooki jälgijani. Alkeemia.ee toimetaja ja tarokaartide asjatundja Katrin Oidra hakkas lugejatega jagama, mida näitavad tarokaardid igale tähemärgile. Tarokaartide ja horoskoobi ühendusest sündiski taroskoop.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles