Aita koos Apolloga Eesti koolid kiusamisvabaks!

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Septembris pöörab Apollo raamatukauplus taas oma fookuse heategevuskampaania «Apollo hoolib» raames ühiskonnas aktuaalsetele teemadele: keskkond, tarbimine ja tervis - nii vaimne kui füüsiline. Sel aastal teeb Apollo heategevuslikku koostööd SA Kiusamisvaba Kooliga, kes viib koolidesse Soomes Turu Ülikoolis välja töötatud teadus- ja tõenduspõhist KiVa kiusuennetusprogrammi. Igalt «Apollo hoolib» kampaaniatoote ostult annetab Apollo 2% SA Kiusamisvaba Kooli toetuseks.

«Unistame, et kõik Eesti koolid läheneksid kiusuennetusele tõenduspõhiselt ja süsteemselt. Paraku ei ole meil võimalik vajalikus tempos uutesse koolidesse laieneda. Pakume koolidele mahukat tuge, et programmi rakendamine oleks võimalikult kvaliteetne, kuid see on kulukas ja meie eelarve väike. Just seetõttu on meil hea meel, et leidub suure südamega inimesi ja ettevõtteid, kellega koos saame luua suure muutuse, et Eesti laste kooliaeg oleks turvalisem ja õnnelikum,» sõnas Ingi Mihkelsoo, SA Kiusamisvaba Kool koostöösuhete juht.

«Koolis veedab laps suure osa oma ööpäevast. Seepärast on väga oluline, et iga laps saaks osa turvalisest hariduskeskkonnast, milles pole kohta kiusamisele. Paraku ei ela me ideaalmaailmas ning koolialgus pole igale lapsele oodatud rõõmupäev,» kommenteeris kampaaniat Apollo tegevjuht Eha Pank.

«Koolikiusamine on probleem, mis nõuab komplekset lähenemist. KiVa annab koolidele väga selged, konkreetsed ja toimivad juhised, kuidas kiusamist ennetada ja vähendada ning kuidas toimida siis, kui sellised juhtumid esile peaksid kerkima. Septembrikuus ootame kõiki raamatusõpru Apollosse, et üheskoos toetada seda olulist ettevõtmist,» lisas Pank.

Heategevuslik kampaania «Apollo hoolib», millega toetatakse Kiusamisvaba Kooli programmi, kestab Apollo raamatukauplustes 27. septembrini. Oma panuse saab teha igaüks nii Apollo kauplustes kui e-poes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles