VIDEO ⟩ Kirsti Timmer: uus taroskoop ühendab nii maagia kui päris teraapia

Copy
Kirsti Timmer.
Kirsti Timmer. Foto: Erakogu

Kirsti Timmer esitles Jes Kirjastuse Facebooki lehel oma uut raamatut «Taroskoop 2022». Autoriga vestles Jesper Parve.

Esitlusel rääkis Kirsti Timmer, et on seekord taroskoopi lisanud palju elulisi õpetusi ja on saanud selleks inspüiratsiooni ka treaapiaõpingutest. Vaata lähemalt videost!

«Sulle, kes sa usud maagiat ja seda, mida silmaga ei näe... Ja sulle, kes sa nähtamatut millekski ei pea, aga samas ei ela silmaklappidega,» tutvustab Timmer oma kolmandat taroskoopi.

«Me kõik oleme siia ellu saabudes saanud kaasa oma esivanematelt geenid ja nendega anded, teatavad omadused ning suguvõsapärandi. Minu suguvõsa vereliin on pärandanud oskuse lugeda kaarte ja võime suhelda nendega, keda meie seas enam ei ole.»

Kirsti Timmer, «Taroskoop 2022».
Kirsti Timmer, «Taroskoop 2022». Foto: Raamat

«Ühel hetkel elus tuleb vaadata peeglisse ja olla enda vastu aus – mis on see ülesanne, millega mina siia ilma tulin? Mina olen selle hetke üle elanud ja otsustanud, et kõnnin just seda teed, mis mulle määratud. Aitan inimestel vaadata minevikku, tulevikku ja seletada lahti seletamatuid olukordi,» kirjutab Timmer. «Seekordne raamat on veel maagilisem, veel rohkem müstilisust seletavam, ehk on sul sellest abi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles