Kobe Bryanti 3 lemmikraamatut õppimisest, juhtimisest ja iseloomu kujundamisest

Copy
Kobe Bryant.
Kobe Bryant. Foto: Lucy Nicholson/ Reuters / Scanpix

Viiekordne NBA meister Kobe Bryant (1978-2020) soovis pärast aktiivset sportlaskarjääri innustada noori rohkem spordiga tegelema. Seetõttu luges ta hea meelega ka sel teemal raamatuid, mida teistelegi soovitas.

Siin on kolm Kobe Bryanti lemmikraamatut, mida ta 2019. aastal Amazoni vahendusel oma fännidel lugeda soovitas. Eestis on raamatud saadaval ingliskeelsetena.

Marlon James, «Black Leopard, Red Wolf»

«Olen suur ikooniliste fantaasiasarjade fänn ja Jamesi loodud maailm on suurepärane. See on kaasahaarav ja võimas lugu,» põhjendas staar, miks ta seda raamatut nautis ja teistelegi soovitab.

David Epstein, «Range»

«Selles raamatus vaadeldakse, kuidas ühele asjale spetsialiseerumine võib tegelikult takistada meie võimet mingil alal tõeliselt silma paista. See on kooskõlas sellega, mida ma oma treeneritööd tehes olen näinud, ja sellega, mida me Mamba Spordiakadeemias teeme - loome mitmekülgseid sportlasi, kes suudavad kriitiliselt mõelda ja reaalajas hinnanguid anda, et oma mängu paremaks muuta, mitte loota ainult kitsale oskustepagasile,» selgitas ta oma valikut.

Tiffany D. Jackson, «Monday's Not Coming»

Jacksoni raamat on Bryanti sõnul suurepärane uurimus sellest, kuidas kasvatada iseloomu ning luua tugevaid ja tähendusrikkaid sõprussuhteid. Lisaks on see lihtsalt suurepäraselt kirjutatud raamat. «See on pingeline nagu õuduslugu, ja samas väga tõeline ja üdini kaasahaarav,» kiitis sportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles