Ilmus tartlasest kirjaniku Lauri Räpi uhiuus luulekogu «Lihtsate asjade tähtsus»

Copy
Lauri Räpp.
Lauri Räpp. Foto: Sille Annuk

«Lihtsate asjade tähtsus» on kui luule- ja lühiproosa vormis enesearenguraamat, mis aitab toime tulla eluraskuste ja kaotustega ning näitab, et alati on lootust ja et kõik on võimalik.

Lauri Räpp, «Lihtsate asjade tähtsus».
Lauri Räpp, «Lihtsate asjade tähtsus». Foto: Raamat

««See, mis sa endast välja annad, tuleb ühel päeval su juurde tagasi,» kordas mu kadunud vanaema, pisike kui kirsikivi, aga sisimas suur nagu ilmaruum. See lause on minu piibel, mu usk, mu mantra. Sest kõik tuleb ringiga tagasi. Ja läheb edasi. Vaenamine vaenlastena. Vimm vihkamisena. Hea headusena. Soe soojusena. Elu peegeldab alati vastu. Milline kergendus on mõista nende kõige lihtsamate asjade võlu,» ütleb Lauri Räpp.

Kirjastaja Rain Siemer ütleb, et elu on pidev areng. On paremaid ja halvemaid aegu, aga lõpuks läheb kõik alati nii, nagu minema peab. «Vahel on hea, kui keegi midagi su lennuteele kaasa ütleb või mõtleb koos sinuga. Täpselt selline tunne tekib Lauri tekste lugedes, ta on nagu kaasaelaja, lohutaja, motiveerija. Tema tekstidel on kummaline mõju – siis, kui sul on elus keerulised ajad, mõjuvad ta tekstid lohutavalt ja lootust andvalt, ja lihtsamatel aegadel annavad ta tekstid sulle hoogu juurde.»

Lauri Räpp on avaldanud neli raamatut, mida on müüdud kokku üle 7000 eksemplari. Tal on Instagramis üle 14 500 jälgija, mis teeb temast Eesti suurima jälgijaskonnaga tekste ja luuletusi postitava inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles