VAATA JÄRELE ⟩ Marilyn Jurman esitles elulist noorteromaani seksuaalsest ärakasutamisest, narkootikumidest ja kiusust

Copy

Marilyn Jurman esitleb 13. novembril kell 12 Solarise Apollos oma eskiromaani «Mul hakkasid päevad» alapealkirjaga «#eionei». Raamatuportaal teeb esitlusest ka otseülekande.

Marilyn Jurman, «Mul hakkasid päevad».
Marilyn Jurman, «Mul hakkasid päevad». Foto: Raamat

Kuigi «Mul hakkasid päevad» on inspireeritud noorte endi ja ka Marilyni teismeea lugudest, siis on tegemist siiski väljamõeldud looga. Sealjuures võib ära mainida, et mõned luuletused ja katkendid on sõna-sõnalt pärit Marilyni teismeea päevikust.

«Mul hakkasid päevad» käsitleb keerulisi, kuid elulisi teemasid, nagu seksuaalne ärakasutamine, esimene armastus, narkootikumid, kiusamine, depressioon, söömishäired, suhted vanematega, lein ja muud. Kuna teemad on keerulised ja vajavad vahel siiski ka täiskasvanu selgitusi, on raamatul ka soovitatav vanus lugemiseks alates 14. eluaastast.

Marilyn peab vajalikuks kohe raamatu alguses mainida, et kui sa kannatad eelnevalt mainitud või sarnaste murede all, siis võib-olla ei ole see raamat hetkel sulle üksi lugemiseks hea. «Tee lugemisse paus või jäta häiriv lõik vahele, kui tunned, et vajad ja võta ühendust oma usaldusisikuga ning räägi talle oma tunnetest,» soovitab autor endale leida kellegi täiskasvanu, keda sa usaldad ja kelle poole saad igal hetkel pöörduda.

Raamat anti välja üle 200 toetaja abiga, kes ostsid endale raamatu juba kevadel ette ära läbi Hooandja platvormi ning nüüd on lõpuks raamat raamatupoodides saadaval ka kõikidele teistele.

Kes tahavad Marilyniga kohtuda ja oma raamatusse autogrammi, siis toimub esitlus kõikidele soovijatele Apollo Solarise kaupluses 13. novembril kell 12.00.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles