Loodusterapeut Mai-Liis Kivistik soovitab raamatut, mis aitab tuua ellu suuremat tasakaalu

Copy
Mai-Liis Kivistik.
Mai-Liis Kivistik. Foto: Erakogu

MaiWistiku looja, joogatreener ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistik soovitab rahvusvaheliselt tunnustatud tervendaja Inna Segali raamatut «Heaolu saladused. Teejuht elu suurte küsimuste juurde», mis keskendub vaistu kuulamisele ja arendamisele.

Raamatust leiab 21 tervist toetavat teemat koos praktiliste harjutustega, mida Segal on valinud välja nende küsimuste hulgast, mida tema raviseanssidel kõige sagedamini esitatud on – näiteks kaalu kaotamisest, suhete parandamisest, kaotusvaluga toimetulekust ja paljust muust. Teos räägib enesetervendamisest, mille kaudu saab igaüks õppida iseennast ja oma elu väärtustama ning tooma sellesse suuremat tasakaalu.

Meie mõtted, sõnad ja tunded mõjutavad meie immuunsüsteemi

Dr Emoto avastas, et meie emotsioonid mõjutavad veekristalle. Negatiivsed mõtted moodustasid tuhmide värvidega ja ebaterved kristallid. Samal ajal, kui positiivsed mõtted tagavad helgeid kristalle. Kolm neljandiku meie kehast on vesi, siis meie enda mõtted, sõnad ja tunded mõjutavad immuunsüsteemi kas toetavalt või hävitavalt.

Kivistik selgitab, et kui lased millelgi oma elust minna, olgu see siis vana tõekspidamine, kehakaal, emotsionaalne rahulolematus, suhe, maja või eluviis, on sul võimalus oma igapäevaellu vastu võtta uus inimesi, võimalusi, armastust. Vabaks laskmine on küpsemise ja edasiliikumise tähtis ja sageli raske osa.

Väärt mõtteid raamatust

  • Kui me ei tegele probleemi tõelise põhjusega, liigub ebaterve energia lihtsalt teise kehapiirkonda.

  • Inimese sisemisest seisundist saab palju teada, kui märgata, mis värve ta kannab ja mida oma toidutaldrikule asetab.

  • Iseennast peab kõige rohkem armastama, sest siis saame me teisi inimesi armastada.

  • Enamik inimesi ei küsi oma südamelt, mida ta tõsiselt ihaldab, sest nad kardavad, et süda pakub välja midagi ebareaalset. Elu ei ole kindla päevakavaga ärikohtumine.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles