Numeroloog: järgmine aastanumber ei armasta sõda, tüli ega riidu (1)

Copy
Foto: Shutterstock

Järgmine aasta tuleb rahulik ja tasakaalukas, prognoosib üle 30 aasta numeroloogiaga tegelenud numeroloog Timo Reinpal, kellelt ilmus äsja raamat «Numeroloogiline prognoos 2022. Horoskoop igale inimesele».

Aasta 2022 on numeroloogia järgi kosmiline aasta nr 6. Eelkõige vastutab 6 vibratsioon armastuse, ilu ja harmoonia loomise eest meie elus. Tõusevad esiplaanile kodu ja abielu ning kõik sotsiaalse vastutusega seotud tegemised. See aastanumber ei armasta sõda, tüli ega riidu. Aasta hakkab looma rahu, tasakaalu, koostöövaimu.

Timo Reinpal, «Numeroloogiline prognoos 2022».
Timo Reinpal, «Numeroloogiline prognoos 2022». Foto: Raamat

«Abiellumised, uute armusuhete loomine, romantika ja koduloomine muutuvad nüüd inimestele esmatähtsaks, sünnivad armastuse lapsed. Kõik kodu remondiga seonduv edeneb hästi. Ilu ja kodu loomiseks vajatakse raha. Seega tõusevad tähtsale kohale kõik küsimused, mis on seotud finantsidega ja tööga. Nüüd ei taheta teha tööd, mis on kuidagi vastukarva, vaid soovitakse asuda ametisse sinna, kuhu hing kutsub, et tunda mõnu tööst ja teenistusest,» kirjeldab numeroloog Timo Reinpal aasta jõujooni.

Väga soodus on aasta kokkadele, disaineritele, kunstnikele, arvutitehnikutele, aednikele, maalritele, skulptoritele ja lauljatele. Kõigile neile, kes tegelevad ilu loomisega ja harmoonia tekitamisega ellu ning hoolivad siiralt teiste inimeste vajadustest.

Aasta soodustab ja asetab rõhu sotsiaalsele hoolekandele, nõrgemate eest hoolitsemisele, meditsiinile ja haiglatele tervikuna. Neil inimestel, kes töötavad haiglates või taastuskeskustes, saab aasta olema töökas ja oluline, sest avaneb uusi võimalusi.

Ka juristidele peaks 2022 hea aasta tulema, sest nr 6 valitseb juurat ja õigusemõistmist ning meie maiseid kohtusüsteeme.

Ühiskonnas tervikuna suurenevad patriotism ja kodumaaarmastus.

«Hea sõnum on see, et 6 soosib kirjanikke, näitlejaid, kunstnikke, floriste, pereärisid ja koduseid pubisid ning kindlasti restorane ja toitlustuskohtasid ning hotellindust koos kodumajutusega ja inimesi, kes on seal ametis. Need viimased on valdkonnad, mis kahel viimasel aastal on kõvasti kannatada saanud,» selgitab Timo Reinpal.

2022. aastal tahavad inimesed puhata koos peredega, veeta aega oma lähedaste seltsis ning nautida koduseid ja perekondlikke rõõme enam kui teistel aastatel.

«Küll aga ei ole soovitav reisida välismaale, sest võib ette tulla ebaõnnestumisi ja esile kipuvad tõusma igat laadi takistused. Eelistatud on kodumaine turism, sest tegu on ikka oma kodukohaga, mida nr 6 kaitseb ja hindab,» soovitab numeroloog.

Aasta ei soosi vastutustundetuid seiklejaid, hooletuid tuulepäid ega tasakaalu ja harmooniat purustavaid tegusid.

«Kuna 2022 aasta numbrikoodis on koos kolm kahte, tekitab see tugevat pinget ja võib kahjuks takistada ilusaid ja inimsõbralikke jõude täiel määral realiseerumast. Takistuseks hakkavad saama pinged inimeste eneste vahel, sest emotsioonid vajavad nüüd kohest ja kiiret rahuldamist. Siit ka konfliktid ning arusaamatused, mis võivad tekkida igal pool,» lisab Timo Reinpal hoiatuseks.

2022 aasta põhimõte on lihtne – ära tee teisele seda, mida sa ei taha, et sulle tehakse ning elu edeneb!

Raamatu autor Timo Reinpal on numeroloogiaga tegelenud juba alates 1987. aastast. Ta on teinud aastaprognoose telesaadetes ja ajalehtedes ning koostanud väga paljudele inimestele numeroloogilisi horoskoope. Varasemalt on tema sulest ilmunud raamat «Numeroloogiline mandala. Numbrite mõjud meie igapäevases elus».

Numeroloogilisi aastaprognoose pole Eestis varem raamatuna ilmunud. Raamat «Numeroloogiline prognoos 2022. Horoskoop igale inimesele» erineb tavalistest astroloogilistest horoskoopidest, kus inimesed jagatakse 12 päikesemärgiks: Veevalajad, Kalad, Kaljukitsed jne. Numeroloogiline prognoos võimaldab saada detailsemat personaliseeritud pilguheitu tulevikku. Lisaks kosmilisele aastale, mis kirjeldab, millised mõjutused tulevad inimestele väljapoolt, saab raamatust teada, milline tuleb iga inimese isiklik aasta, millised on aasta mõjud inimese eluteele, mida tasub tähele panna ja kuidas aasta potentsiaali kõige tulemuslikumalt kasutada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles