Numeroloog Timo Reinpal: järgmine aasta on armastusele avatud

Copy
Timo Reinpal.
Timo Reinpal. Foto: Hanno Luukas

Aasta 2022 soosib abiellumist, romantikat, uusi armusuhteid ja koduloomist kirjutab numeroloog Timo Reinpal raamatus «Numeroloogiline prognoos 2022. Horoskoop igale inimesele».

Äsjailmunud raamatus kasutab üle 30 aasta numeroloogiaga tegelenud autor tuleviku prognoosimiseks numeroloogiat, mis võimaldab lisaks 2022. aasta üldprognoosile saada ülevaadet, milliseks kujuneb see aasta igale inimesele personaalselt.

***

Katkend raamatust

Inimesi on ikka huvitanud, kuidas hakkavad asjad liikuma eeloleval aastal. Soovitakse piiluda kas või poole silmaga saabuvasse, et saada julgust või kinnitust plaanitavatele sammudele. Paljudele aga pakub lihtsalt uudishimu, mida uus aasta endaga võib kaasa tuua. Inimesed on loomult väga uudishimulikud tegelased.

Timo Reinpal, «Numeroloogiline prognoos 2022».
Timo Reinpal, «Numeroloogiline prognoos 2022». Foto: Raamat

Mitte kõigile ei avalda üks ja seesama aastanumber sarnast mõju. Mõnele on hea, teistele aga keerulisem. Igal indiviidil on sünnipäraselt oma kindel energeetiline plaan kaasa antud, mille kohaselt ta omandab uusi kogemusi elus. Kuna aastad kalendris vahelduvad kindlas rütmis, siis üritatakse teha etteulatuvaid prognoose uute kogemuste ja õppetükkide saabumisest ellu. Selleks toetutakse varasematele kogemustele, mille kohaselt numeroloogias väljendab iga aasta 9 aastases rütmis, mis tähendab, et üks ja sama aastanumber kordub iga 9 aasta järel, luues võimlause analüüsida eelnevat sarnast aastanumbrit ja siis inimese elus toimunut ning lähtuvalt vaatlustest, sooritada ka etteulatuv prognoos.

Kuna aga täpselt ühesugust kalendriaasta numbrit ei ole olemas, siis erinevad need detailides teineteisest aeg-ajalt üsna korralikult. Seepärast peab numeroloog tundma numbrite omavahelist sobivust ja nende koostööd teineteisega, mis avab võimaluse korrektseks tõlgendamiseks.

Igal aastal on meie jaoks varuks mingi üllatus, mingi sündmus või juhtumite ahel, mis juhib indiviidi kindlate sündmuste läbi omas suunas edasi. Säärane areng on otseselt seotud meie isikliku karmaga (eelnevate tegude ja nendest lähtuvate kogemuste summaga), mis viib inimese ainult temale vajalike teadmiste ja oskuste saavutamiseni elus. Mitte midagi ei juhtu põhjuseta ega juhuslikult. Kõik on eelnevalt meie endi poolt valmis meisterdatud (peenemas mateerias – astraalis talletatud) ning iga uus aasta avab või lülitab sisse just sellele ajale omase kogemuste omandamise tsükli, mille mõjul persoon hakkab vaimsel teel arenema just sinna suunda, kus antud ajahetkel on tema jaoks kõige vajalikum ennast täiendada.

Nii tekivad aastaintervallid, mil inimene saab puhata ning hinge koguda. Säärased perioodid paistavad alati meeldivatena, sest nüüd nauditakse rahu ja tasakaalu.

Kuid samas võib järgmine aastatsükkel endaga kaasa tuua järskude muudatuste jada, mis paiskab puhkuselt naasnu pea ees otse elu keeristesse, milleks ei olda valmis! Säärane järsk muudatus mõjub reeglina külma veelaviinina, mille eesmärgiks on öelda persoonile, et miski siin ilmas ei ole pikalt püsiv ja valmis tuleb olla igaks elujuhtumiks.

Kuid ette teada või vähemalt ähmaselt aimatagi saabuvaid põhisündmusi on hea, sest nii suudetakse oma vaimu hoida valvsana. Seepärast ongi inimesed läbi aastasadade tundnud huvi oma lähema tuleviku suhtes, et hoida ennast ärksana.

Et mõista ja osata mingilgi määral heita pilku eesootavasse aastasse või päris mitmesse aastasse korraga, on hea tunda numeroloogiat, mida saab kasutada kui tööriista oma aastate tsükliliste perioodide uurimiseks.

Ja säärasteks puhkudeks on aastasadade jooksul välja töötatud päris mitmeid ja väga erinevaid prognoosimise tehnikaid.

Nimetan siin mõned ära: astroloogia - (lääne Ptolemaiose koolkond, Hiina süsteem ja India sideraalne süsteem ), taro kaardid, mis on otseselt seotud numeroloogiaga ja astroloogiaga, Hiina I Cheng tehnika ning India veedade süsteem, kuhu kuulub ka Avesta filosoofia koos oma astroloogiaga.

Ning kindlasti on nende seas leidnud oma kindla koha ka numeroloogia, mis omakorda jaguneb paljudeks erinevateks koolkondadeks ja tehnikateks: (Hiina ja veeda numroloogia, millest viimast tuntakse ka Kaldea süsteemi nime järgi, Pythagorase numeroloogiline statsionaarne süsteem ehk tema nimeline «numeroloogiline ruut» ja taro kaartidel baseeruv 22 numeroloogiline süsteem. Solaarne numeroloogiline tehnika, mille järgi saab vaadelda igapäevaselt jooksvaid energeetilisi muutusi meie elus). Need kõik on igati töötavad ja järeleproovitud meetodid heitmaks salajast pilku eesootavale ajale.

Mina kasutan igapäevaselt oma töödes solaarset ja paindliku numeroloogilist tehnikat, millega olen tuttav alates aastast 1997. Ka raamatus «Numeroloogiline prognoos 2022. Horoskoop igale inimesele» kasutan just nimelt selle koolkonna tehnikat.

Algatuseks kirjutan lahti terve aasta 2022 koos tema kosmilise numbriga, milleks on 6, ehk kuidas see väljendub igale ühele meie seast. See on nagu üldine prognoos, mida aasta enesega kannab ja mil viisil ta meid kõiki mõjutab.

Kuid tuleb meeles pidada, et kosmilise aasta võnked saabuvad meieni alati väljapoolt, läbi kontaktide teiste inimestega, läbi ootamatute juhtumite või ühiskondlike muutuste. See vibratsioon koputab meie uksele ja ütleb: «Tere, ma olen terve järgneva aasta teie külaline, võtke või jätke!» Ja viis, kuidas keegi meist säärase tegelasega toime tuleb, on juba teema omaette.

Siin peab lähenema isiklikule aastale, mis aitab eneses selgust luua ja reageerida jultunud külalise käitumisele. Need aastad aga on igal inimesel juba erinevad, sügavalt personaalsed.

***

Kuidas leida oma isiklik aasta, selle kirjelduse ja prognoosi, mida aasta igaühele meist personaalselt toob, saab teada raamatust «Numeroloogiline prognoos 2022. Horoskoop igale inimesele».

Raamatu autor Timo Reinpal on teinud aastaprognoose telesaadetes ja ajalehtedes ning koostanud väga paljudele inimestele numeroloogilisi horoskoope. Varasemalt on tema sulest ilmunud raamat «Numeroloogiline mandala. Numbrite mõjud meie igapäevases elus».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles