Marilyn Jurman avaldas mahlaka saladuse: imestan, et õpetajale see kahtlane ei tundunud

Copy
Marilyn Jurmani raamatu “Mul hakkasid päevad” esitlus Solarise Apollo raamatukaupluses.
Marilyn Jurmani raamatu “Mul hakkasid päevad” esitlus Solarise Apollo raamatukaupluses. Foto: Mihkel Maripuu

Marilyn Jurman, kes esitles hiljuti oma esimest noorteromaani «Mul hakkasid päevad», avaldas oma Instagrami jälgijatele antud teemaga seoses nüüd ühe üpris humoorika saladuse. 

«Kas soovite kuulda mahlakat saladust? «Mul on menstruatsioon,» oli keskkoolis üks mu peamisi vabandusi kehalise kasvatuse tunnist pääsemiseks. Ma imestan, et õpetajale see kahtlane ei tundunud, et mul need nii mitmel korral kuus olid,» avaldas näitleja ja joogaõpetaja Marilyn Jurman sotsiaalmeedias ja palus siis jälgijatel ka oma keskkooliaega jäävaid saladusi jagada. 

«Mul hakkasid päevad» Marilyn Jurman
«Mul hakkasid päevad» Marilyn Jurman Foto: Raamat

«Mul hakkasid päevad» on Marilyn Jurmani esimene romaan. See on väljamõeldud lugu, mis on inspireeritud noorte pärisjuhtumitest, et kõnetada noori teemadel, millest vahel võib olla keeruline oma vanemate või eakaaslastega rääkida. Eesmärgiga öelda noortele: «Sa ei ole üksi» ja küsida vanematelt: «Kas sa mäletad?», tahab raamat kutsuda noori ja mitte enam nii noori omavahel ausalt kõnelema teemadel nagu seksuaalne ärakasutamine, esimene armastus, narkootikumid, kiusamine, depressioon, söömishäired, suhted vanematega, lein ja muud.

Raamat ei ole soovitatav alla 14-aastastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles