KINGISOOVITUSED ⟩ 3 raamatut, mis innustavad oma eesmärkide poole pürgima

Copy
Foto: Shutterstock

Raamatukaante vahel peituvad head mõtted aitavad leida inspiratsiooni, et elus edasi jõuda. Eriti hästi mõjuvad inimeste lood, kes on saavutanud seda, mida meie ise sooviksime saavutada. Siit leiad kirjastuse Million Mindset kolm raamatusoovitust jõulukingitusteks, mis innustavad elus edasi pürgima.

«Imede hommik», Hal Elrod

Hal Elrodi «Imede hommik» on üks Amazoni kõrgemini hinnatud raamatutest, mida on tänaseks tõlgitud juba pea 20 keelde. Autor on oma raamatus kokku võtnud «parima praktika», mis on läbi sajandite muutnud tuhandete edukate ja palju saavutanud inimeste elu ning pannud sellest kokku igahommikuse programmi. Nende lihtsate ja üllatavalt vähe aega võtvate «imede hommiku» rituaalide kasutamine võibki olla viis saavutamaks kõik, mida oled kunagi soovinud, ja kiiremini, kui oled kunagi mõelnud.

«Nagu inimene mõtleb», James Allen

«Nagu inimene mõtleb» on ajatu klassika ning üks esimesena kirjutatud teoseid inimese mõtete jõust ja nende mõjust inimese elule. Seda on trükitud läbi aegade kümnetes keeltes miljoneid eksemplare.

Raamat käsitleb mõtte jõudu ja mõju erinevatele eluvaldkondadele, saavutustele ja õnnele. Autor James Allen kirjeldab raamatus, kuidas oma mõttemaailmaga kannatlikult ja targalt töötades võime enda elu uueks luua. Ta oli veendumusel, et meid ümbritsev maailm on meie mõtete otsene ilming.

«Elu vägevaim seiklus», Robert Iger

Disney tegevjuhina tegutsenud Robert Iger, kes valiti aastal 2019 Times ajakirja poolt aasta äriinimeseks, jagab selles raamatus ideid ja kogemusi nii juhtimisest, mida ta on ammutanud enda 15 aastase tegevjuhi karjääris, kui ka elust enesest.

Ta jagab muuhulgas enda järgmisi põhimõtteid:

  • Optimism. Isegi raskel ajal leiab juht optimismi säilitades paremaid võimalikke tulemusi ja on alati hinnatum ning tulemuslikum, kui ta oleks pessimistina või näpuga näitajana.

  • Julgus. Juhid peavad olema valmis võtma riske ja panustama suurelt. Läbikukkumise hirm hävitab loovuse.

  • Otsustavus. Kõiki otsuseid, ükskõik kui keerulised nad ka ei oleks, on võimalik teha õigeaegselt. Otsustamatus tekitab raiskamist ja moraali langust.

  • Õiglus. Oskus inimesi kohelda väärikalt, empaatiliselt ja olla nendega heas kontaktis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles